Ambitiøse AJAX i 4-pointskamp

Fredag aften spiller Skive fH igen på hjemmebane, men grundet de nuværende forhold, kan vi jo desværre ikke byde indenfor til håndbold i hallen. Da det ikke karambolerer med tv-håndbold, har vi dog mulighed for at streame hele kampen på Facebook, så stil ind fra klokken 19:20 på dette link.

Hovedstadsholdet kommer til Skive med en frisk sejr over top-3-aspiranterne fra Team Sydhavsøerne, og derfor er der igen tale om en 4-pointskamp, ligesom tilfældet var mod HC Midtjylland. Vi håber og tror på en bedre oplevelse.

For udeholdet AJAX ligner det – som det ser ud lige nu - et parløb med netop HC Midtjylland om en top-3 plads, hvor de aktuelt har 19 point for 15 kampe, imens også HØJ og Team Sydhavsøerne har 19 point – dog for 17 spillede kampe, og Grindsted ligger med 18 point for 17 kampe, mens Skovbakken har 16 point for 16 kampe.

Der er altså en vild kamp i gang for top-3 i landets næstbedste række, og vi skal være dygtige og kyniske i vores kampe, for ikke at spille os med i feltet af de indædte kombattanter. Lige nu har vi 28 point for 17 kampe, så der er ikke råd til mange svipsere - hverken for at holde tov i etterne fra Nordsjælland Håndbold, eller at undgå "trafikken" fra 3. - 8. pladsen.

Gæsterne har rækkens sjette-mest scorende spiller i form af Rasmus Graffe for 81 scoringer i 15 kampe, imens også Niclas Poulsen akkurat sniger sig i top-20 med hans 69 mål for 14 kampe. Herudover byder holdet også på profiler som Hakan Sahin (netop tegnet kontrakt med Nordsjælland Håndbold fra den kommende sæson), Oliver Roepstorff og Jakob Juul Jessen.

Vi ses på Facebook klokken 19:20, hvor der igen i aften er et gavekort på 500 kr. til Kvickly Skive på højkant!

Vinderen findes lørdag iblandt alle der har doneret 40 kr. for en sofabillet til mobilepay 27278, og vil få sit navn offentliggjort på vores Facebook-side 🙂


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram