Anders Gade: "Jeg er ærgerlig over, at vi ikke giver os selv chancen for at være med i sådan en kamp"

Cheftræner Arne Damgaard fortalte inden sæsonstart, at der vil være kampe, hvor Skive fH vil få det svært. Gratis kampe, kaldte han det, hvor holdet ville komme så tilstrækkeligt bagud, at man I stedet ville gå i træningsmode frem mod næste opgør. Selvom kampen i går mod Skanderborg Aarhus Håndbold inden kampstart kunne betegnes som en gratis kamp, så var det langt fra, hvad vi så på banen. Også til trods for en målscorer, der på et tidspunkt sagde minus 10.

Helt så skidt startede gårsdagens kamp nemlig ikke. Skive fH kom godt fra start med en god tro på tingene og fik omsat chancerne til mål. Det samme gjorde Skanderborg Aarhus, og de to hold fulgtes godt ad, indtil Kasper Laursen trådte på banen. Fra start kastede han redninger af sig, og hurtigt var en 12-12 stilling vendt til 12-18 ved pausen. Det var startskuddet for en knap så god periode for Skive fH og en stor del af, at de to point blev i Fælleden i går, fortalte Anders Gade efter opgøret
”Vi brænder alt for meget, efter han kommer ind. For vi er jo egentlig med i kampen og har også teten. Så vi kunne også have været foran med mere, det er bare ærgerligt, at vi kommer ind i dårlig periode, hvor de får lavet rigtig mange mål i træk.”

Et syv mod seks spil fra Skive fH, hvor Brandbyge ikke kunne nå på plads i målet, inden bolden trillede ind, pyntede heller ikke på resultatet. Da haluret sagde 45 minutters spilletid, rundede stillingen minus 10 mål til Skive fH, og man kunne tro, at det nu i stedet blev træningsmode. Men nej, Brandbyge rullede ned i målet og Skive fH-mandskabet fik reduceret ned til minus fire i stedet. Og det er blandt andet et element, der gerne skal med videre til fredagens opgør mod Lemvig-Thyborøn, fortalte Anders Gade.
”Vi skal tage vores forsvarsspil med, hvor vi står rigtig godt seks mod seks. Så skal Brander bare tage de sidste 20 minutter med til på fredag, for han står helt fremragende til sidst. Derudover skal vi slippe håndbremsen og løbe noget mere kontra, ligesom vi går til sidst i kampen. Her slipper vi og kommer afsted, og det skal vi også gøre på fredag.”

Selvom det så ud til en ordentlig snitter, så fik Skive-drengene altså rettet op og endte med et slutresultat på 29-23. Og selvom det på papiret var en gratis kamp for Skive, så kan det alligevel godt føles lidt ærgerligt efter opgøret.
”Vi kommer fint igen i opgøret og får reduceret til minus fire på et tidspunkt, efter vi var bagud med 10. Så frem mod fredag har jeg en god følelse, men selvfølgelig ærgerlig over, at vi ikke giver os selv chancen for at være med i sådan en kamp.”

For Skive fH-mandskabet venter der på fredag et rigtig spændende opgør mod Lemvig-Thyborøn. To vigtige point for begge hold og en rigtig håndboldfest i vente. Så køb få købt din billet til lægterne og skyd efterårsferien godt i gang på rigtig håndboldmanér.

Husk også, at vi har sidste tilmelding til fællesspisningen på onsdag d. 13 inden kl. 12.00


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram