Andreas Søgaard stopper i Skive fH til sommer

Andreas Søgaard er i gang med sin sidste sæson hos Skive fH og stopper i klubben til sommer.
Stregspilleren blev hentet fra Odder Håndbold i sommeren 2020, og har på kort tid gjort sig så bemærket, at turen nu går videre fra Skive fH. Det bliver et farvel med blandende følelser, fortæller direktør Jesper Sørensen.
”Det er med lige dele vemod og glæde, vi siger farvel til Andreas Søgaard efter denne sæson. Vi ville meget gerne have set Søgaard i den blå trøje flere sæsoner og fortsætte sin udvikling her, men vi er også stolte af at kunne sende ham videre på håndboldrejsen, efter så flotte præstationer på banen. De præstationer som Andreas har vist på højeste niveau, aftvinger stor respekt og naturligvis også stor interesse fra andre ligahold,” siger direktør Jesper Sørensen.

Andreas Søgaard skiftede til Skive fH fra Odder Håndbold forrige sæson, da de med en skrivebordsnedrykning røg en tur i 2. division. I sin første sæson i den blå trøje var Andreas Søgaard med til at rykke Skive fH i HTH Herreligaen. I denne sæson har stregspilleren udviklet sig til en profil i begge ender af banen, og har præsteret på et rigtig højt niveau hen over sæsonen, hvor han også er godt placeret som nr. 2. på topscorerlisten hos Skive fH.
”Andreas Søgaard har virkelig vist sit værd på stregen, og har været en stor del af de præstationer, som vi har leveret i denne sæson. Han har fået utrolig meget spilletid, særligt efter Phillip Lyngby blev skadet inden sæson, og det ansvar har han taget på sine skuldre. Det har været en fornøjelse at følge Søgaards udvikling her hos os,” siger direktør Jesper Sørensen.

For Andreas Søgaard selv, bliver det også et vemodigt farvel til den blå trøje, hvor han har vist, at talentet på stregen er stort. Udviklingen er gået støt op ad siden skiftet til Skive fH, og et ord, går igen hos Andreas Søgaard, når han skal sætte ord på tiden i klubben; tillid.
”Jeg har været virkelig glad for min personlige udvikling her i klubben. Jeg kom til Skive, efter vi ryger i 2. division med en skrivebordsnedrykning og har virkelig været glad mit skifte. Jeg har fået en masse tillid fra trænerteamet, og det har helt klart boostet min udvikling.”

Oprykningen til HTH Herreligaen står også som et af højdepunkterne hos Andreas Søgaard, når han skal kigge tilbage på tiden i Skive fH. Forude venter der dog stadig en halv sæson for stregspilleren, der derfor også har et klart mål for de sidste kampe i den blå trøje.
”Det var virkelig fedt at prøve at rykke op og spille de der playoff-kampe, som har sit eget liv. Derfor vil jeg gerne slutte godt af, og forhåbentlig være med til at sikre, at jeg kan komme til Skive næste sæson som udebanehold i ligaen,” siger Andreas Søgaard.

Til sommer har Andreas Søgaard spillet sin sidste kamp i den blå trøje for nu. For han er ikke afvisende, når spørgsmålet falder på, om det er et farvel til Skive fH eller om det kunne blive et gensyn i stedet.
”Jeg har været glad for at være her i klubben. Det er en forening, hvor folk hjælper hinanden og alle brænder for klubben. Det er bare en fornøjelse at komme her hver dag til træning, så det kan sagtens være et på gensyn.”

Vi ønsker Andreas Søgaard alt det bedste fremover og glæder os til at se ham i den blå trøje resten af sæsonen.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram