Arne Damgaard inden opgør på #voreshjemmebane: Vi har været utrolig stolte over den opbakning, der har været til holdet

I morgen venter endnu et spændende opgør for Skive fH, når naboer og dermed også lokalrivaler TTH Holstebro gæster Interfjord Arena kl. 14.00. Efter en måned uden kampe på hjemmebane glæder vi os til at se tilskuerne tilbage på lægterne på #voreshjemmebane til jagten på to point,

En hurtig status fra HTH Herreligaen placerer TTH Holstebro på 12 pladsen med 12 point, mens vi selv er at finde på 14. pladsen med seks point efter 11 kampe. Er der noget, HTH herreligaen har været leveringsdygtig i i denne sæson, så er det overraskende resultater, og derfor er der bestemt også muligheder for at hente to point i morgendagens opgør, lyder det fra cheftræner Arne Damgaard, der dog godt ved, hvem der førertrøjen på inden opgøret.
”Nu møder vi en af de hold igen, et godt hold som har været med i toppen af dansk håndbold i mange år. I denne sæson har de været hårdt ramt af skader, men en del af de skadede spillere er på vej tilbage. Igen kan vi bare gå ind som underdogs og spille frit. Så skal vi være dygtige til at dække godt op i hele kampen og stadigvæk have fokus på at komme afsted i vores kontra og få lavet nogle lette mål, så vi får bonus af godt forsvarsspil. Så bliver kunsten igen at score mål nok. De har et rigtig godt forsvar, og så skal vi nødigt få skudt deres keepere varme, som Skjern gjorde.”

Det er også et sultent TTH Holstebro-hold, som kommer til Interfjord Arena i morgen. Modstanderne har været rigtig hårdt ramt af skader i løbet af efteråret godt krydret med et kampprogram fyldt med kampe både i ind- og udland. Det har givet nogle uønskede nederlag til holdet, der dog er ved at være fuldtallige igen og derfor ekstra pointsultne.
”TTH Holstebro er jo et fremragende hold, i hvert fald når de har alle med. De har været presset af at spille mange kampe med utrolig få spillere, og det har gjort, at de røg ned i en bølgedal og har tabt en tre-fire kampe i træk, inden de slog Skjern. Det er ikke fordi, de er dårlige spillere, men de få spillere, som har præsteret over et højt niveau længe, vil også få en nedtur på et eller andet tidspunkt”.

I seneste opgør for Skive fH mod Bjerringbro-Silkeborg leverede spillerne en fremragende præstation i de første 30 minutter. Knap så godt gik det dog i 2. halvleg, hvor flere udvisninger og brændte chancer sendte bagud og så langt bagud, at de ikke formående at udligne og måtte se sig slået 42-32 i JYSK Arena. Der er dog flere elementer, der sagtens kan tages med videre til lørdagens opgør, siger Arne Damgaard.
”Vi skal have forsvar og angreb til at gå godt i begge ender, ellers kommer vi ikke til at vinde kampe. Nu har vi arbejdet meget på at få kontraen til at virke lidt bedre, fordi vi har stået godt i defensiven, men manglet mål. Det fungerede rigtig godt i første halvleg af kampen mod Bjerringbro-Silkeborg. At vi står knap så godt i defensiven, har jo også noget med modstanderen at gøre. De var kloge overfor vores defensiv og fik løst det rigtig godt, især i 2. halvleg, hvor vi fik lidt for meget fokus på Lassen. Vi må også acceptere, at vi ikke altid rammer toppen de sidste 30 minutter af et opgør, krydret med et godt hold i Bjerringbro-Silkeborg.”
I morgen er det også en måned siden, vi sidst havde tilskuere tilbage på lægterne og glæder os så meget til at se jer tilbage på lægterne. Også inde på banen er den helt fremragende opbakning fra lægterne, noget man lægger mærke til, fortæller Arne Damgaard.
”Derudover glæder vi os hver gang til at spille for hjemmepublikummet. Det eneste vi er trætte af, er, at vi ikke har givet dem to point endnu. Det higer vi efter, hver eneste gang, vi spiller. Vi har været utrolig stolte over den opbakning, der har været til holdet, og det kan jeg også mærke på spillerne, de glæder sig til at spille på hjemmebane. Der har været en rigtig fed stemning i alle kampe indtil videre, og vi kan kun håbe på det samme mod TTH Holstebro og opfordre folk til at komme i hallen.”

Kampen i morgen byder også på flere gamle kendinge i TTH-trøjen, blandt andet Rasmus Kier og Christoffer Cichosz, ligesom flere af vores spillere også har en fortid i den vestjyske klub. Den helt rigtige opskrift på et lokalopgør lørdag eftermiddag.

De gældende coronarestriktioner betyder, at du til morgendagens opgør skal vise dit coronapas ved indgangen til Interfjord Arena. Så husk at få det hentet ned på telefonen eller opdatere det. vi opfordrer derudover til at komme i god tid til opgøret, så vi alle kan sidde klar på lægterne i Interfjord Arena til startfløjt kl. 14.00.

Billetter til opgøret finder du lige her:


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram