Benjamin Holm: ”Det her er med til at bevise, at vi godt kan være med”

I Skive fH´s to første opgør har det været Tobias Svend Rasmussen, der er gået fra banen som topscorer for de blå fra Skive. Den titel blev i Mors/Thy-kampen givet videre til Benjamin Holm, der stemplede ind i opgøret og blev noteret for syv scoringer i opgøret. En indsats, som han efterfølgende var godt tilfreds med.

”Det var rart endelig at føle, man kunne bidrage. Det var fedt med lidt mere tid i dag end de forgående kampe. Heldigvis gik det op i en højere enhed, hvor det også lykkedes mig at få boldene i mål.”

#23 Benjamin Holm

Det så også længe godt ud for Skive fH, der leverede et fint spil på en ellers svær udebane. Langsomt fik Mors/Thy dog reduceret og til pausen var de bagud med en enkelt efter en rigtig fin halvleg af Skive-spillerne.

”Vi går til pause i front med én, hvor vi kunne have været mere foran. Et brændt straffekast og mange frie skud bliver misbrugt, der mangler vi noget skarphed. Vi kunne sagtens have været foran med en fire-fem stykker til pausen, og så havde det været en helt anden kamp.”

#23 Benjamin Holm

Rasmus Henriksen blev dog den helt store skurk i jagten på en Skive-sejr og lukkede stort set ned for målet i 2. halvleg, mens Erik toft til gengæld rettede skuddet ind i Skive-målet. Det er dog skarphed og besøgelsestid Benjamin Holm fremhæver, når snakken falder på Mors/Thy-sejren.

”Vi får mange skud ind i midten, og Erik Toft melder sig ind i kampen med mange gode skud. Vi får ikke afstemt, hvad vi skal gøre ved ham, og så får vi en dårlig periode og kommer til at jagte. Vi går i syv mod seks, og så bliver det jo næsten spændende til sidst. Vi manglede bare den sidste skarphed og besøgelsestid.”

#23 Benjamin Holm

Næste kamp for Skive fH-mandskabet bliver på hjemmebane. Her gæster TMS Rinsted Interfjord Arena lørdag d. 18. september kl. 13.00. Et rigtig spændende opgør, hvor Skive fH kan sikre de første point på hjemmebane og sende Dalmose og resten af TMS retur til djævleøen pointløse. At Skive fH kan hente to point i lørdagens opgør, er helt sikkert en mulighed ifølge Benjamin Holm.

”Helt klart! Vi kommer til rigtig mange gode chancer, vi skal bare have dem i kassen. Hvis vi spiller, som vi gjorde i dag, så har vi helt klart en chance. Vi spiller god håndbold langt hen ad vejen.”

#23 Benjamin Holm

Vi har brug for jeres hjælp for at lægge pres på TMS Ringsted og beholde de to point på hjemmebane, så køb din billet til opgøret lige her - billetsalget er åbent!


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram