Biler og håndbold kan sagtens rime på hinanden - Foliekoncept er med på holdet som bronzepartner i Skive fH

Har du lagt mærke til vores flotte sponsorvæg, hvor Magnus Brandbyge senest har været i krydsilden? Eller vores Skive fH-indløbsportal som spillerne løber ind ad inden kampstart. Vi forstår godt, hvis du har! Vi er nemlig selv ret glade for resultatet, som Foliekoncept har leveret.

Foliekoncept og håndbold vil ikke normalt rime på hinanden. Mens det der fylder mest her hos os er håndbold og harpiks, så er det hos Foliekoncept, som navnet fortæller, folie i alverdens former og farver. Men modsætninger mødes, og det er vi hos Skive fH rigtig glade for. Det samme fortæller Jane Carlsen fra Foliekoncept, der er bronzesponsor i Skive fH.
”Vi synes, det er vigtigt at støtte op om lokalsporten, og Skive fH er i den grad en klub som værner om nærområdet og sammenholdet, og det sætter vi stor pris på. Vi ser frem til at møde en masse eksisterende og nye kunder i hallen. Og så glæder vi os til at være med til at hive den gode stemning op til kampene.”

Foliekoncept opstod for lidt over et år siden, hvor den anden medejer af Foliekoncept, Casper Madsen, gik med tanken om at gå selvstændigt. Derfra var der ikke langt fra tanke til handling, og kort efter var virksomheden Foliekoncept dannet. Med kom også Jane Carlsen, der danner par med Casper Madsen. Begge havde arbejdet hos et andet skiltefirma i ni år, og selvom hele verden var på den anden ende af en pandemi, så skulle det ikke stoppe dem for at gå egne veje og starte deres eget firma.
”Selve konceptet og ideen til virksomheden kommer fra baggrunden som skiltetekniker og en kæmpestor passion for biler og nørderi til faget. Casper har deltaget i mange nationale konkurrencer indenfor foliering af biler, hvor han blandt andet kan prale med titlen som europamester og andenpladsen til verdensmesterskabet.”

Selvom indpakning af biler fylder meget i virksomheden, så kan Foliekoncept meget mere. Virksomheden er bygget op om et koncept, hvor virksomheder kan købe alt i reklameartikler; logo, visitkort, skilte, reklame på biler, tøj og meget mere. Og det er med god grund, at Foliekoncept spænder bredt.
”Vi vil være med til at gøre det lettere, især for de mindre og nyopstartede virksomheder, så de får en samlet pakkeløsning og derved sparer tid,” fortæller Jane Carlsen.

Indenfor folie er der stort set ikke det, som foliekoncept ikke kan hjælpe med og dækker alt fra fuldindpakning af biler til private og erhverv, dekoration af biler og interiørfolie; fra indpakning af skabslåger til klistermærker.
”Det er kun fantasien og økonomien, der sætter grænser for, hvad vi kan,” fortæller Jane Carlsen.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram