”Billetsalget” til træningskampene i Breum og Nr. Søby er frigivet!

Med torsdagens pokalkamp mod Skjern Håndbold overstået, ser vi nu ind i en ny spændende uge. Sæsonen kommer lige så stille nærmere, og vores 2 førstehold seniorer spiller i denne uge 3 træningskampe på hjemmbaner i Breum og Nr. Søby.

Breum: Skive fH vs. HC Midtjylland torsdag d. 20/8

Skive fH’s 1. division herrer spiller torsdag d. 20/8-2020 klokken 19:30 træningskamp i Breum – Sundsøre Hallen, hvor modstanderen er rækkekollegaerne fra HC Midjylland.

Til kampen vil der være en maksimal kapacitet på 120 tilskuere grundet COVID-restriktioner, og vil du være en af dem der kan komme i hallen, kan du her gratis hente en adgang efter først til mølle. Der kan maksimalt hentes 1 billet ad gangen, men du er velkommen til at hente flere, så længe at du husker at skrive ALLE de forskellige navne og mailadresser, der vil blive tjekket af på dagen.

Dørene for publikum i Breum åbner fra klokken 18:45.

https://bit.ly/2E0Ftcz

Nr. Søby: Dobbeltstævne Skive fH – SIK Håndbold & Skive fH – GGIF Håndbold lørdag d. 22/8

Lørdag spiller både vores 2. division damer og 1. division herrer i Nr. Søby – Vines hallen, som afslutning på deres fælles træningslejr.

Damerne render på banen klokken 13:30, hvor modstanderen er SIK Søndermarken – ligeledes 2. division, imens at 1. division herrerne spiller kokken 15:00 – her er modstanderen Grindsted GIF Håndbold, der op til denne sæson er rykket i 1. division.

Til kampen vil der ligeledes være en maksimal kapacitet på 120 tilskuere grundet COVID-restriktioner, og vil du være en af dem der kan komme i hallen, kan du her gratis hente en adgang efter først til mølle. Der kan maksimalt hentes 1 billet ad gangen, men du er velkommen til at hente flere, så længe at du husker at skrive ALLE de forskellige navne og mailadresser, der vil blive tjekket af på dagen.

Dørene for publikum i Nr. Søby åbner fra klokken 12:45.

https://bit.ly/2DQzQxS


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram