Bjerringbro-Silkeborg hev de to point med fra fredagens opgør

Bjerringbro-Silkeborg var fredagens modstander efter tre ugers kamppause for Skive fH, og selvom det på papiret var en gratis kamp, så blev den i 2. halvleg lige lovlig gratis nok. Kampen endte 42-32, og lægger desværre lidt skjul på den ellers fremragende første halvleg, som Skive fH leverede.

For det var et tændt Skive fH-hold, der var klar til kamp og kom rigtig godt fra start. Holdet stod placeret godt i forsvaret, hvor en offensiv placering fremme på banen, pressede Bjerringbro-Silkeborg til at finde nye løsninger for at finde målene. Godt lukket ned blev blandt andet Jacob Lassen, som man havde haft et stort fokus på inden opgøret. Flere udvisninger til hjemmeholdet, gav muligheder til Skive fH, som de udnyttede fuldt ud, og leverede et rigtig fint spil på banen hele vejen rundt. Stort set hele bænken var i spil og satte scoringerne ind. Punktummet for halvleg blev sat, da Nickolei Jensen satte en scoring i mål på frikast efter tid.

Flere udvisninger i starten af 2. halvleg var som en mavepuster for Skive fH, og pludselig gik det stærkt, alt for stærkt. 11 mål fik Bjerringbro-Silkeborg smidt i mål på de første 11 minutter, og det var et tempo, Skive fH ikke kunne matche i den anden ende. Proppen der skulle smækkes i, var ikke rigtigt at finde, mens Bjerringbro-Silkeborg havde smidt selv de mindste fejl væk og spillede stort set fejlfrit på banen.

Kontrafasen, som har været på programmet i kamppausen, fungerede rigtig godt for Skive fH i kampen. Nu skal holdet finde frem til løsningen, hvor både forsvar og angreb fungerer i samspillet med hinanden. Det spidser nemlig til i bunden, hvor flere store overraskelser i HTH Herreligaen har gjort, at det forspring Skive fH havde inden kamppausen, er svundet voldsomt ind.

Med en herreliga der overrasker på kryds og tværs, så er der altid spændende håndbold på programmet. Næste kamp for Skive fH venter lørdag d. 27. november kl. 14.00 mod TTH Holstebro, og her kan du allerede nu købe billet lige her. Vi glæder os til at se jer på lægterne!


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram