Blå mod grøn i Interfjord Arena!

I morgen venter endnu et opgør for Skive fH, når Skjern Håndbold gæster Interfjord Arena i næste runde af HTH Herreligaen. Kampen bliver sidste opgør inden Skive fH går på en tre ugers kamppause og med en sejr i morgen, er Arne Damgaards pointforventninger indfriet for den første kampperiode for Skive fH.
”Vi går snart på tre ugers kamppause og her vil jeg gerne have to point mere, så vi har otte inden vi også skal have oversider-runden. Så det kunne være rigtig fedt for os, hvis vi kunne være dygtige og få to point mod Skjern.”

Skive fH kommer til kampen med et nederlag i baggagen. Modstanderen var de forsvarende mestre på udebane i Gigantium, og selvom cifrene sagde 36-27, så stod Skive med en fornuftig følelse efterfølgende, fortalte Arne Damgaard.
” Vi spillede 40 gode minutter i kampen mod Aalborg. Her er vi fuldstændig med i opgøret og dækker op, som vi gerne vil, og kan holde et hold som Aalborg Håndbold. Vi havde teten i 1. halvleg, og det var det, vi havde håbet forud for kampen. Det bekræfter os i, at vores forsvar også er godt mod sådan et hold her. At de så får en ordentlig bunke kontramål midt i 2. halvleg er det, der bliver afgørende.”

Selv samme modstander har Skjern Håndbold mødt inden morgendagens opgør. Her blev det til et mere nervepirrende opgør, hvor Aalborg først fik sikret sejren i kampens døende sekunder, da Lukas Sandell fik smidt en scoring ind bag Anton Hagvall i Skjern-målet til 26-27. Det er således et rutineret hold, der venter i morgendagens opgør, fortæller Arne Damgaard.
”Skjern er et bundrutineret hold. De har to rutinerede playmakere i Lasse Mikkelsen og Jesper Konradsen som ligger og spiller de to backs op til skud. Vi skal stå rigtig godt i vores forsvar, og det ved vi, vi skal gøre hver gang. Og så skal vi se, om vi kan løbe lidt mere med dem, end vi gjorde mod Aalborg og lave lidt flere kontramål. Vi vil gerne vinde den del af kampen. Det er jo en floskel, det siger jeg næsten hver gang, men det er jo det, der er afgørende for os. Vi skal også være gode til at komme hjem, for vi kan tydeligt se, at de arbejder meget på at skulle komme hurtigt op ad banen, og det skal vi være klar på at stå imod.”

Defensiven har før været nøglen til succes i Skive, og det er også et forsvar, som har presset stort set alle modstandere til enten at gå i syv mod seks eller til en opstilling i angrebet for at finde hullerne i forsvaret. Arne Damgaard har sat ord på, hvorfor forsvaret netop fungerer så godt.
”Defensiven har klaret sig rigtig godt indtil videre i denne sæson. Vi er meget afklaret omkring tingene og tager initiativ. I stedet for at være afventende på, hvad vi skal gøre, så er vi tydelige i at tage noget initiativ, og det gør, at vi vinder nogle dueller og undgår, at de kommer for tæt på til deres skud og afslutninger. Og det er målet, at de ikke skal have lov til at have så mange afslutninger. Det er det, der lykkes rigtig godt for vores forsvar i øjeblikket.”

Der er således masser god håndbold på programmet i morgen, når Skjern Håndbold gæster Interfjord Arena kl. 20.00!

Kampen vises på TV2 Sport med optakt fra kl. 19.30 - du kan også sikre dig en billet til lægterne i Interfjord Arena lige her.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram