Bliver det til 4 på stribe?

Lørdag eftermiddag klokken 14:00 er der igen tophåndbold i Interfjord Arena, når Arne Damgaard og Peter Schillings trup på hjemmebane tager imod Otterup HK!

Fynboerne tog en stor skalp med sejr over Team Sydhavsøerne senest, imens det er fortsat på skinner for Guldsmed og Co., der indtil videre har slået Skovbakken, Vendsyssel og Odense. Sulten for at udbygge stimen er stor, men det er aldrig nemt mod OHK.

Med fokus på det sportslige, så har Mats Gordon Krog indtil nu bombet løs for Otterup, og i målet er der altid lyd på Kristian Ruben Poulsen. Der er ingen grund til at få ham skudt varm.  

Bredden har hos os selv vist sig spændende, og er én ikke stemplet ind, har næste mand på bænken været klar. På topscorerlisten har Daniel Guldsmed nettet 15 gange, Matias Damgaard har noteret sig for 14, Malte Justesen med 13, og derudover er også Emil Grønbech netop nået op på et to-cifret antal scoringer i de første 3 runder.

Kan man se kampen på #VoresHjemmebane?

Ja. Vi har forhørt os ved vores sponsorer og sæsonkortholdere, og har plads til at byde lidt flere indenfor til morgendagens kamp 😊. Det bliver efter først-til-mølle-princippet fra klokken 13:15, hvor man skal møde og skrive sit navn + telefonnumre ved indgangen. Har du ikke forhåndstilmeldt dig, beder vi jer placere jer i en af de 4 hjørnesektioner.

Det bliver håndbold som vi kender det på banen, men på tribunen skal der holdes afstand (vi har markeret sæderne man ikke må sidde på), ALLE skal sidde ned under kampen, og så skal der sprittes af ved indgangen.

Sponsorer og sæsonkortholdere skal huske at benytte de oplyse adgange, mens vi vil skilte omkring forskellige restriktioner der måtte gælde.

Er man sløj, skal man blive hjemme.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram