Brugsen I Balling ny forpagter af Skive fH-kiosk og Cafe Plask

Mange af os har prøvet det; en stævnedag i hallerne med fuld fart på banerne og masser af hygge i pauserne. Hygge, der oftest bliver kombineret med en tur forbi kiosken efter frokost eller lidt sødt til depoterne. Derfor er det med stor glæde, at Skive fH nu kan offentliggøre en forpagtningsaftale med Balling Brugsforening, der fremadrettet vil stå for Skive fH-kiosken samt Cafe Plask.

”Vi vil rigtig gerne bibeholde og skabe endnu mere liv i hallerne, og her er en åben og tilgængelig kiosk en grundsten. I min verden, så er et perfekt klubmiljø, skabt via et hyggelig klublokale og veletableret kiosk. Vi har nu smidt nogle ressourcer efter at opdatere på klublokalet, så den del af ligningen er på plads. Kiosken har haltet de seneste år, hvorfor det er en stor glæde, at vi nu kan præsentere en ny løsning herpå i samarbejde med Brugsen I Balling. Sammen med Brugsen I Balling som forpagter af Skive fH-kiosken kan vi nu være med til at viderebygge på en kultur, hvor man kommer i hallen både for sporten, men også for det sociale aspekt, hvor man samtidigt kan blive bespist,” siger direktør Jesper Sørensen om samarbejdet.

Det kommer glædeligvis til at betyde mere tilgængelighed og mere stabile åbningstider for foreningsmedlemmer, der kommer i hallerne til træning og stævner. For Brugsen i Balling og uddeler Mikkel Janum er det ikke første gang og de kaster sig ud i nye udfordringer. De seneste år har Mikkel Janum blandt andet haft en minibrugs til Skive Festival, ligesom brugsen har udvidet i butikken, blandt andet med en delikatesseafdeling. At der nu tilføjes Cafe plask og Skive fH-Cafe/kiosk til ”CV’et” er noget Mikkel Janum ser frem til.

”De senere år har vi haft travlt med en masse nye initiativer og aktiviteter, hvor Skive Festival blandt andet har været en af dem. Nu springer vi også ud i en forpagtningsaftale med en spændende samarbejdspartner i Skive fH. Vi glæder os til at komme i gang med kiosken og håber at få en god modtagelse af foreningsmedlemmer og gæster i skivehallerne,” fortæller uddeler Mikkel Janum

Brugsen i Balling overtager officielt forpagtningen af Skive fH-kiosken samt Cafe Plask d. 25 oktober.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram