Bruno Trier Hansen er ny U19 pigetræner

Vi er ikke gået over åen efter en ny U19 pigetræner til sæsonen 21/22, da succestræner og klubmand Bruno Trier Hansen har takket ja til at være chef for vores ”ungseniorpiger”. Fra klubbens side er det en kæmpe appelsin vi har balanceret i turbanen, da Brunos trænernavn er velkendt i hele området, og han kommer med et årelangt og imponerende træner-CV for damer, herrer og ungdom.

I de seneste 3 sæsoner har Bruno ”kanoneret” Skive fH’s førstehold seniordamer igennem rækkerne fra serie 1 til jyllandsserie til 3. division til 2. division, og han afleverer nu et damehold efter 4 oprykninger over de seneste 3 sæsoner – ikke mange har lignende meritter på CV’et.

Vi er superglade for udviklingen han har formået at skabe, og glæder os enormt til næste step på den rejse. Med tilknytningen af Bruno omkring U19 piger skaber vi forudsætningen for en stærk dameafdeling – ikke bare nu, men også fremover - da vi har fundet en mand der til fingerspidserne kan motivere og udvikle seniordivisionsklare U19 piger via hans erfaringer, og en person der kender klubben indgående – både som tidligere spiller og mangeårig træner.

Vi er enormt stolte over at Bruno fortsætter i Skive fH, og ambitionen er at skabe et slagkraftigt pigehold der kan begå sig i divisionerne, men ikke mindst at forme spillerne via en stærk fødekæde, så de er klar til at træde op som divisionsspillere på seniorplan over de kommende år.

Det er ikke hemmeligt pigerne har mange tilbud ved siden af sporten, og derfor er ambitionen at skabe rammerne, og sørge for at det ikke kun er motionen, men et stærkt fællesskab man bliver en del af i klubben. I Skive fH vil vi være ”Mere end håndbold”, når det kommer til det sociale perspektiv – også for spilleren der ikke har en ambition om at skulle på landsholdet, men som nyder at spille håndbold og være sammen med vennerne.

Der kommer fortsat til at være en del samspil med vores dametrup, og fra tid til anden – når det passer med U19-kampe - skal vi lade de unge talenter få chancerne på seniorplan, så en glidende overgang sikres. Herudover kommer U19 piger og seniordamerne også til at samtræne.

Vi vil udvikle vores håndboldspillere, og med et seniorhold i 2. division er der spændende sportslige udfordringer at kigge ind i som U19’er i Skive fH.

I skrivende stund er vi ved at kigge på trupsammensætningen til træningsopstarten i starten af efteråret, og skulle du have lyst til at blive Skive fH-spiller - eller bare at komme forbi og se hvad klubben står for - er du meget velkommen til at kontakte Bruno Hansen på telefon 30 61 89 35, eller ungdomskoordinator Peter Laursen på 29 17 95 16.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram