Coronasikret udtrækning af Skive Chancen fredag!

Først og fremmest skal der lyde en stor tak til alle der har købt lodder i dette års Skive Chancen – Vores ungdomslotteri, der er af afgørende betydning for en stærk ungdomsafdeling.

Vi har stadig et par restriktioner at forholde os til, og derfor bliver det ikke en fysisk udtrækning af Skive Chancen, men virtuelt som i år 2020. Læs mere om hele proceduren nederst.

Vi har stadig lidt lodder tilbage i puljen, så vil du støtte Skive fH og være med i kapløbet om en splinterny Toyota Aygo-X - eller en af de andre 47 lækre præmier - skal du gøre følgende:

Der er totalt 5000 lodder, så vinderchancen er ganske fin!

  • Overfør 100 kr. x lodder du ønsker at købe til nummeret 27278
  • Skriv ”SC + dit telefonnummer” i kommentarfeltet, så vi har mulighed for at ringe dig op...
    • Du modtager et billede på mms, hvor du kan se lodnummeret du skal holde øje med.

For at være med i lodtrækningen, skal vi have din indbetaling senest på torsdag klokken 18:00.

Det ubeskårne overskud går til Skive fH’s ungdomsarbejde + det sociale miljø i klubben. Du har både chancen for at vinde hovedpræmien i form af en spritny Toyota Aygo-X fra STS Biler, en mountainbike fra NK Cykler, haveredskaber fra Bonde Maskiner, 4 x dæk til bilen fra Dahl Pedersen, abonnement til Skive Folkeblad, motions- og badelandsadgang til KCS Motion og Badeland, robotstøvsuger fra Skousen, Gavekort til A Hereford Beefstouw, Riedel vinglas fra Pedersborg Vin, 2 x festivalbilletter til Skive Festival 2022, Kempatøj, regnsæt fra Sport 24, løbesko fra Givskov Løb, samt gavekort til Kvickly Skive, TKC Mad & OK Benzin + du støtter det gode formål. Herudover har vi også 33 lækre øvrige gevinster, så der er masser at komme efter.

Vi kontakter hovedgevinstvinderne nu på fredag d. 16/4 kl. 14:00

fredag – 16/4 klokken 14:00 går vi live på Skive fH’s Facebookside og kontakter alle vinderne telefonisk fra Skive fH klubhuset, hvor Anders Jessen Schmidt fra Advokatfirmaet Funch og Nielsen vil være Notarius Publicus, som sikrer at alt forløber korrekt... Vi håber derfor at I kigger med, og har et blik på jeres telefoner.

Herefter går vi af, og forbereder os til anden omgang.

VIGTIGT: Hovedgevinster fordeles OGSÅ fredag!

Efter at have kontaktet alle vinderne i første runde, går vi fredag d. 16/4 klokken 17:00 igen live på Skive fH’s Facebookside, når vi hos STS Biler ringer de 16 hovedgevinstvindere op i den rækkefølge de i første gang er udtrukket. Her får de lov at vælge et nummer fra 1-16, og i de lukkede kasser befinder sig hovedpræmien de vinder.

Skulle en hovedgevinstvinder ikke være ved telefonen i vores anden udsendelse, tillader vi, at vores uvildige person - der selvsagt ikke kender placeringen af gevinsterne - vælger et nummer for personen, så vi kan gå videre til næste vinder.   


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram