Skive fH's damehold - et socialt elitemiljø

På Skive fH´s 2. divisions damehold ønsker vi at skabe rammerne for talentfulde håndboldspillere og på sigt få holdet i 1. division.

Trænerposten er besat af Karin Have, som i sommeren 2021 har overtaget roret i Skive fH. Karin Have kommer til Skive fH som tidligere spiller og med en årelang og positiv historik hos SIK Søndermarken.

Vejen til 2. division
I sæson 2018/2019 spillede Skive fH sig fra Serie 1 til Jyllandsserien i efteråret og i foråret fortsatte de tempoet og rykkede i 3. division.

I den efterfølgende sæson strøg damerne direkte igennem 3. division og sikrede sig endnu en oprykning. Sæsonen 2020/2021 blev kort grundet Covid-nedlukning, men holdet formåede at overleve i 2. division, og målet er nu sat ind på, på sigt at rykke i 1. division med holdet.   

Ønsker du at prøvetræne med Skive fH´s 2. divisionsdamer, er du velkommen til at kontakte cheftræner Karin Have på
tlf. nr. 21 20 46 14

Seriebolden ruller også
Skive fH har også et breddetilbud, hvor der er plads til alle niveauer med det sociale i fokus. Her har damerne i efteråret 2021 sikret sig oprykning til serie 1.

Ønsker du at prøvetræne med Skive fH´s serie 1-hold, kan du kontakte holdansvarlige Marianne Brøndum Jensen på tlf. nr. 25 56 85 52

Her vil der kunne betales kontingent som 2. divisions damespiller, imens serieholdene afregner holdvis.

Stilling og kampprogram

Her får du overblikket over den aktuelle stilling og kampprogrammet
Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram