Daniel Guldsmed fortjener at prøve "næste hylde"

Foto: BenjaminChristensenFoto

Det er velsagtens den mindst ønskede nyhed vi overhovedet kunne bringe, for kan man snakke om blåt blod i årene, er Daniel Guldsmed bloddonoreren vi har med at gøre.

Vores egen skæbne i Skive fH som liga- eller 1. divisionsklub er ikke besejlet endnu, men for stregspiller Daniel Guldsmed er det sikkert, at næste sæson bliver i Herre Håndbold Ligaen.

For 8 år siden skiftede - hvad der senere skulle blive 1. divisions vel nok største profil overhovedet - fra Stoholm til de lyseblå i Skive, og siden har han opnået koryfæ-status i postnummer 7800. Daniel er spilleren alle kan godt med, og som en stærk dirigent, akkompagnerer han trænerens instrukser indenfor de 40x20 meter.

Vi græder på den ene front over at måtte sende ham videre i karrieren, men han har om nogen fortjent at tage et spring til en etableret ligaklub.

”Vi er enormt stolte over at kunne sende 1. divisions bedste stregspiller videre til et nyt eventyr, og han har fortjent at prøve sig af på det plan. Vi havde selvfølgelig håbet at det skulle blive med os. Daniel er en fantastisk rollemodel og leder, samt han er krigeren der går forrest. Det bliver et kæmpe savn for os”, forklarer Arne Damgaard, der med afgangen holder en plads som stregspiller for den kommende sæson åben.

Den stærke streg- og forsvarsprofil med rødder i Kjeldbjerg har fortjent overtaget anførerhvervet, og byder på en sprængfarlig cocktail af kæmpe motivation og vilje.

Siden sommeren 2013 har Daniel figureret på vores holdkort, og det er ingen hemmelighed, at muligheden for ligaspring har budt sig flere gange. Sidste sæson var Daniel tæt på flere ligaklubber, men en skade satte en stopper for et skifte, der nu bliver en realitet.

”Daniel har været DNA’et på Skive fH i en årrække, og vi har i et stykke tid været bekendt med han skulle prøve sig af på øverste hylde. Daniel vil rigtig gerne prøve sig af i en etableret ligaklub, og herfra sender vi ham stolt videre, og glæder os, til når han vender tilbage i Interfjord Arena”, kommer det fra direktør og holdkammeraten Jesper Sørensen. 

Også for Daniel er der en lille tåre i øjenkrogen, når snakken falder på at han ikke er her i klubben efter sæsonafslutningen.

”Det har været en enorm svær proces, for jeg har haft en stor lyst til at prøve mig af i en etableret ligaklub på et tidspunkt, og det har selvfølgelig været en enorm beslutning. Jeg har det som blommen i et æg nu, hvor jeg har et fedt arbejde med gode kollegaer på Skive College, en anførerrolle i Skive fH, hvor jeg kender Jonas på kontoret, bestyrelsesmedlemmer, frivillige og i grove træk alle der bevæger sig omkring klubben. At skulle flytte fra dét, har krævet noget helt specielt, men det var noget jeg bare skulle nå at prøve i min karriere”, fortæller et spillende klubkoryfæ i den lyseblå trøje.

Men er missionen så færdig efter dagens udmelding? ”NEJ”, kommer det prompte!

”Jeg vil langt hellere køre til Skive end Nordsjælland i den kommende sæson, så I vil ikke se min motivation dale i de sidste 4 kampe og eventuelle oprykningskampe – det kan I hænge jeres hat på. En oprykning vil være det perfekte punktum for min karriere i Skive fH”, forklarer 1. divisions bedste stregspiller.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram