Direkte duel mod fynboerne

Foto: BenjaminChristensenFoto

Midt i al virakken om Coronavirus spiller Skive fH nu søndag på udebane imod Otterup HK. Der er kampstart i det nordfynske klokken 15:00, og med den seneste melding fra Divisionsforeningen skal kampen afvikles UDEN TILSKUERE.

Ligeledes vil alle håndboldkampe i de to ligaer og 1. division afviklet i marts måned blive spillet uden tilskuere. For os betyder det konkret herrernes kampe på udebane imod FIF den 13/3, hjemmekamp mod Team Sydhavsøerne den 20/3, og sidste runde på udebane imod IK Skovbakken den 28/3. Ved nogen ændring melder vi hurtigst muligt ud om dette.

Der venter to mandskaber fra toppen af landets næstbedste række, og som begge spiller om at nå med i top tre denne sæson - en placering der vil udløse kvalifikationsspil til ligaen. Der er lagt op til en håndboldlækkerbisken, så vi er naturligvis ærgerlige over kampen skal spilles uden tilskuere, men respekterer samtidig ledelsen i dansk klubhåndbolds beslutning.

Stillingen ser aktuelt således ud.

Med et blik befinder der sig fem hold indenfor to points afstand fra anden- til sjettepladsen, så alle floskler om 4-pointskampe, hver kamp tæller, osv. er efterhånden godt slidt, for med bare fire kampe tilbage af grundspillet spiller vi kun ”finaler”.

Én ting har vi indflydelse på, og det er vores egen præstation. Hvad der sker i alle de andre haller, ændrer vores tanker ikke på, så det handler om at stå trygt i aftalerne, og ikke mindst give sit maksimale. Samtidig er det vigtigt vi i en intens slutfase hele tiden holder næste kamp for øje, og det bliver næppe et problem søndag.

Otterup vandt i november måned overlegent med hele 21-30 i Skive, og derfor er det en flok sultne Skive-drenge der søndag morgen sætter sig i bussen til en hård udfordring. Vi ved at der kræves en stor indsats, og seneste udesejr over netop Otterup ligger også helt tilbage den 7. oktober 2016… Historikken er ikke med os, så det handler om at komme med max – så må vi derfra se hvor langt det rækker.

Vi håber at momentum fra søndagens nervepirrende sejr over rækkens mest formstærke hold - TM Tønder - kan bruges positivt, og kampen i Otterup kan følges på tophaandbold.dk/livescore.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram