Emil Grønbech stopper i Skive fH til sommer

Pressemeddelelse fra Skive fH:

2020/2021 bliver foreløbigt den sidste sæson i Skive fH for Emil Grønbech, der efterfølgende skifter til en endnu unavngiven klub. Han er i gang med den tredje sæson i Kempablåt.

Han var for mange et ubeskrevet blad, da Skive fH i sommeren 2018 kunne præsentere en korsbåndsskadet Emil Grønbech fra naboklubben Stoholm som langsigtet forstærkning. Godt scoutingarbejde skulle give gevinst, og siden har Grønbech været en solid brik i Skive fH-puslespillet, hvis navn har vækket større og større opsigt blandt veletablerede klubber.

Genoptræningsfasen efter Emils ankomst til Skive fH bød på stor dedikation og målrettethed, der har sat barren for hans engagement og udvikling siden.

” Jeg har været helt enormt glad for min tid i Skive. Jeg har rykket mig rigtig meget sportsligt, men også personligt af min tid i klubben.

Jeg er i dag meget taknemlig over, at Peter Andersen og den daværende træner Ole Bitsch gav mig chancen, på trods af en korsbåndsskade. De havde tillid til mig, og det er altafgørende for hvor jeg står i dag”, forklarer Emil Grønbech selv om tiden i blåt, inden han fortsætter:

”Når det er sagt, er mit hovedfokus er at slutte godt af i Skive, samt at kæmpe for en oprykning i det sidste halve år. Det kunne, for mig personligt, være den perfekte afslutning i klubben!”, udtaler Emil Grønbech.

Over de senere år skal man ikke have set mange kampe, for at konkludere Emil ikke er bleg for at være spilleren der tager ansvar, og banker på kassen med sekunder tilbage på klokken.

”Vi kunne hurtigt vurdere, at Emil kunne drive sin håndbold vidt. Emil har en god størrelse, en god venstre hånd og et godt skud, men det var selvfølgelig uheldigt, at han blev skadet omkring den første kontakt. Vi konstaterede hurtigt, at han havde noget der var specielt, hvilket udløste Skive fH’s første 3-årige kontrakt nogensinde”, forklarer Peter Andersen om den tidligere U-landsholdsbobler og højre back, der spiller sæsonen færdig i Skive fH.

I januar 2020 var der bud efter den hårdtskydende venstre back, hvor en ligaklub viste interesse. Det blev ikke til noget, men med det forestående kontraktudløb, er det naturligt, at Emil nu skal prøve sig af på en højere hylde.

”Vi kan sende Emil videre til et fuldtidsprofessionelt set-up, og det er præcis hvad han har brug for, til at kunne tage næste step i hans karriere. Vi ser meget frem til at følge ham på afstand, og sender ham afsted med de bedste anbefalinger i sportstasken”, beretter direktør i Skive fH, Peter Andersen.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram