En flot præstation mod ligaens tophold

Alle dele skulle spille hundrede procent, hvis Skive fredag aftens skulle lykkes med at hive point mod ligaens tophold fra GOG. Inden kampen var spillerne fra Skive fH også forberedt på, at der ventede en stor opgave, og om end de ikke lykkedes med at stjæle en sejr fra GOG som det første hold, så var det alligevel en godkendt præstation på banen.

Det var Skive fH der kom bedst fra start, hvor scoringslystne Magnus Haubro og Mads-Peter Lønborg hurtigt fik sat et par mål i kassen. Herefter blev det målbytte i begge ender, hvor Skive fH stod rigtig godt defensivt, som vi ofte har set fra holdet før. Chancerne var også til stede i angrebet, hvor flere brændte chancer desværre blev udslagsgivende for pausens resultat på 12-16. Der er også ros til Skive-spillerne, fra assistenttræner Peter Schilling.
”Taktisk løfter vi en kæmpe opgave i forhold til det, vi har aftalt. I vores returløb er vi meget disciplinerede og i vores forsvarsspil var rigtig godt. Vi synes, vi spiller god håndbold offensivt og skaber mulighederne, men brænder alt for mange chancer over hele kampen.”

Det var også Skive fH, som kom bedst fra start i de sidste 30 minutter af kampen og havde reduceret til 16-18 efter 36 minutter. Det var dog de brændte chancers aften, for initiativet var der bestemt intet galt med fra Skive fH´s bagspillere, der gang på gang fik spillet sig til chancer i GOG-forsvaret. I målet stod dog også en varm Thorbjørn Bergerud, mens boldene flere gange røg på stolpen og ved siden af mål. Det er også noget, der ærgrer Peter Schilling, der til trods har store roser til angrebet.
”De procenter kan godt blive bedre, også fordi mange af de chancer, vi brænder, er store chancer, så på den måde er det for ineffektivt. Tit kigger vi efter at skabe de store chancer og lave de rigtige vurderinger, og her kan vi næsten ikke sætte en finger på noget. Men når vi så har skabt chancerne, skal vi selvfølgelig være bedre til at putte dem ind. Vi er samtidig også bevidst om, at vi står overfor en af verdens bedste målmænd, som igen havde en god dag på kontoret.”

Sjældent er Peter Schilling tilfreds, når slutresultatet ikke giver point til kontoen. Han fremhæver dog flere elementer i kampen, som alligevel gør, at han godkender spillernes præstation på banen.
”Ofte plejer jeg at sige, at vi vandt jo ikke, så det, at vi spiller godt, kan vi ikke rigtig bruge til noget. ​Det kan vi dog i denne kamp. Vi er glade for vores udtryk over 60 minutter, vi giver aldrig op og vi mister heller ikke energien eller fighten. Det er en kæmpe ting, som vi kan tage med videre, for vi møder mange gode modstandere her i december måned.”

Kampprogrammet er godt pakket for Skive fH-mandskabet i december måned, der stadig mangler fire ud af seks opgør inden januars landsholdspause og dermed også pause fra HTH Herreligaen. Næste opgør venter allerede på onsdag i Interfjord Arena, hvor de forsvarende mestre fra Aalborg Håndbold kommer på besøg kl. 19.30.

Billetter til opgøret kan du finde lige her.
Men vent ikke for længe, for der er godt gang i salget.

Foto: Marc M. Andersen


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram