En fortryllende start blev til et hæderligt nederlag

Det startede rigtig godt i gårsdagens opgør. Anders Gade sagde inden kampen, at Skive skulle slippe håndbremsen og bare spille frit, og det var præcis hvad mandskabet gjorde. Skive sad længe på føringen i 1. halvleg, hvor Aalborg hen imod pausen dog fik udlignet og smidt et enkelt mål ind til 17-16 ved halvlegen.

Ti minutter inde i 2. halvleg begynder det dog at gå den anden vej for Skive fH. Et par situationer med syv mod seks ender i stedet i eget mål og hurtigt vokser målscoreren hos Aalborg Håndbold til plus 10. Til trods for et tilbageslag, så er Skive ikke et hold, der giver op når det ser svært ud, og de fortsatte jagten på mål, selvom Aalborg kom buldrende. Derfor var det også en nogenlunde tilfreds topscorer, vi fangede i Nickolei Jensen efter opgøret.
”Vi gjorde, hvad vi havde aftalt i 1. halvleg og var med til pausen, hvor vi tvinger dem til at spille med A-kæden. Det var det, vi havde håbet vi kunne presse dem til. Vi får lidt sværere ved at lave mål, og langsomt slipper kræfterne op, fordi vi er lidt smallere i dag. Så kikser vores syv mod seks og så bliver der et stort hul op i forhold til, hvad det burde være, og hvad vi præsterede og havde fortjent. Jeg synes ikke, vi havde fortjent at få point, men vi havde heller ikke fortjent at tabe med så meget.”

Det var igen en rigtig god defensiv, som Skive leverede i opgøret. De holdt godt på skytterne fra Aalborg, der måtte ty til A-kæden, før de kunne finde hullerne igennem forsvaret. At det også gik godt i den anden ende forklarer Nickolei Jensen med, at spillerne netop havde sat sig i hovedet, at det var en håndboldkamp, hvor de ikke skulle tænke så meget over, hvem de stod overfor.
Det blev dog spillere som Aron Palmarsson og Felix Claar, som i sidste ende drillede Skive lidt for meget.
”Palmarsson kan træffe en rigtig beslutning hver gang. Derudover udfordrer Fleix Claar os i dag med sit finte- og duelspil. Det er ham der skaber overtal hver gang, og det er ham, der gør, at de laver mål,” fortæller Nickolei Jensen.

Allerede på tirsdag venter næste opgør for Skive fH, når Skjern Håndbold gæster Interfjord Arena. Et hold, der for kort tid siden spillede op med netop Aalborg og tabte med et enkelt mål. selvom målscoreren ikke helt fortæller sandheden om det ellers fine spil som Skive leverede, så er der bestemt en masse at tage med til opgøret mod Skjern, fortæller Nickolei Jensen.
”Vi skal tage med, at vi har presset ligaens bedste hold i store perioder af kampen, og det skaber også en tro på tingene. vi har en tro på, at vi skal jagte nogle point mod Skjern. Jeg tror vores defensiv, som har stået godt denne sæson, kommer til at matche dem rigtig godt.”

Opgøret fløjtes i gang kl. 20.00 på tirsdag i Interfjord Arena, og vi håber at se en masse på lægterne! Billet til opgøret kan du købe lige her.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram