En hyggelig afrunding på en mærkelig sæson...

Traditionen tro bød hovedsponsor Spar Nord Skive indenfor til sæsonafslutning med 1. division herretruppen, hvor der i afslappede rammer blev snakket lystigt imellem Spar Nord-medarbejdere, spillertruppen + staben omkring, imens et lækkert traktement blev serveret fra Spar Nord’s kantinedamer.

Med behørig afstand faldt snakken på den underlige sæsonafslutning grundet nedlukningen af Danmark - hvor vi lå godt til i rækken - men der blev også fundet tid til at kåre ”årets udvikling”, ”årets fighter”, samt ikke mindst ”årets spiller” i Skive fH sæsonen 2019/2020. Præmierne fra Pedersborg Vin og Egeris Blomster blev overrakt af bestyrelsesmedlem Rikke Vestergaard Jensen.

Årets udvikling i Skive fH

Til denne pris faldt valget på en af de unge talenter, der efter denne sæson skal prøve noget nyt. Thomas Damgaard kom til Skive fH fra en ungdomsspiller-tilværelse i TTH Holstebro, imens at han hurtigt satte et solidt præg på bagkæden i sin nye klub, trods de 20 år. Med en hurtig tilvænning til en ny rolle har Thomas vækket mange øjenbryn hos tilskuere, og vi ønsker ham god vind fremover.

Som eksempel, kan nævnes de 8 mål han bragede ind i sejren på udebane over Otterup HK, i hvad der senere viste at blive sæsonens sidste kamp d. 8. marts. Over sæsonen er det blevet til 93 fuldtræffere, hvilket gør ham til den tredje-mest scorende i SfH. Thomas Damgaard er sponseret af Ole Ibsen A/S.

Årets fighter i Skive fH

Nickolei tager ansvaret på sine skuldre, og har været blandt de ældre spillere i denne sæson. Som playmaker og 3'er i midterforsvaret er man konstant i fokus, og trods skavanker, har Nickolei Jensen vist sit værd for unge holdkammerater. Udover at have været en krumtap i begge ender af banen, har Nickolei også taget en flot tørn som assistenttræner for Steffen Carstens ved flere 2. divisions herrekampe. Nickolei Jensen har i denne sæson været sponseret af GR Biler.

Årets spiller i Skive fH

Her faldt valget på fløjen Malte Justesen, der har har imponeret stort i begge ender af banen. Trods han ikke er den højeste, har han særligt defensivt imponeret med en god fysik der kunne holde selv tungere spillere, og samtidig har han været fodrap til at komme afsted i kontraløbene. Malte Justesen er sponseret af Qars Skive Au2lak A/S.

Fra Skive fH skal der lyde en stort tak til Spar Nord for at byde ind til arrangementet.

I weekenden vil vi komme med en opsummering på spillerne, der efter denne sæson skal prøve nye håndboldadresser af, imens vi i løbet af næste uge vil præsentere den kommende trup for sæsonen 2020/2021.

Endnu en spændende en af slagsen!


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram