En kollektiv sejr - igen!

En hverdagsaften med en halvlang bustur i benene er aldrig en nem opgave, og netop sådan én var på tapetet i Tønder Sports- og Fritidscenter denne aften.

Uden langtidsskadet Emil Grønbech var det meget ala samme kampforløb som den omvendte kamp i Skive – en lige første halvleg, men en bredere bænk i vores favør der gjorde forskellen i 2. halvleg.

Fra start vidste vi meget om Tønder, og holdet består af en god bagkæde med primært Lars Kooij huserende på stregen – specielt efter tilgangen af den bundrutinerede Troels Vejby Jørgensen, der har pyntet gevaldigt hos sydjyderne, men også højre back Benjamin Holm og playmaker Thomas Clausen – Benjamin får vi glæden af i blåt til den kommende sæson, hvor kursen sættes mod postnummer 7800.

I indledningen udmærkede Nickolei Jensen sig med flere fine gennembrud på højrebacken, og efter at være startet på bænken, viste keeperbyttet fra Magnus Brandbyge til "direktør Sørensen" sig som en fin taktisk beslutning.

Efter 16-16 i de indledende 30 minutter blev der hurtigt omsat til 16-19 trods et mislykket første angreb, og herfra var der ikke megen trykken på bremsen. Trods en til tider forcerende ankomstfase med alt for hurtige afslutninger, følte man ikke den store træng til at pille – vi skulle ud at løbe, og det med succes, hvor Tobias Svend Rasmussen i fremskudt 5-1 forsvar og afstrafning af hjemmeholdets forsøg med tomt mål og 7-mod-6 blev udnyttet med flere bolderobringer af blandt andre Malte Justesen og netop ”Svend”, der hele tiden årvågent lurede på tværafleveringerne.

Føringen på minimum 3 scoringer holdt ved, og kom undervejs op på +7, hvor der blev spillet bredt.

Med bare 5 runder tilbage, er Caroline Wozniacki den bedste at citere: Det handler om ”én kamp ad gangen”. Fem finaler mod stærke modstandere i følgende rækkefølge Grindsted, Sydhavsøerne, HEI Skæring, Nordsjælland og HØJ Elite, så skruen skal holdes i vandet ovenpå 5 sejre på stribe over Tønder, Vendsyssel, Sydhavsøerne, AJAX og Nyborg.

Først venter en kamppause på 14 dage grundet blandt andet landsholdssamling, hvor vi kan sende Jeppe Gade Nielsen med U21-landsholdet. Netop Jeppe tager afsted med en god portion selvtillid, da han nåede op på ikke mindre end 11 scoringer.

Det er første gang i sæsonen vi har én spiller der har lavet over 10 mål i samme kamp, hvilket viser lidt om bredden.

Næste hjemmekamp bliver d. 20/3 mod Grindsted i Interfjord Arena.

Intet kommer af sig selv, men at træne godt er en god begyndelse – lad os starte dér allerede fra på mandag.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram