En lige ved og næsten i en fantastisk kulisse

En rigtig fed Interfjord Arena, en følelse af lige ved og næsten, og syv mod seks-spil. De tre ting beskriver meget godt, den første ligakamp på hjemmebane i denne sæson. For det var et Skive-mandskab, der skulle følge op på en sejr i Nordsjælland mod et veletableret ligahold fra Fredericia HK.

Det første kvarter var det dog ikke nemt at se, hvem der var oprykkere mellem to ligeværdige hold. Skive fH bragte sig hurtigt i front, og stemningen i hallen var euforisk. Tilskuerne som vi så længe har savnet i Interfjord Arena er endelig tilbage på lægterne, og sikke en opbakning!

Efter de første 15 minutter løb Skive fH dog ind i problemer. Et offensivt forsvar fra gæsterne gav problemer for de blå på banen, der lavede flere tekniske fejl i angrebet og generelt havde problemer med at smide bolden ind bag Tellerup i Fredericia-målet. Det var også flere gange uheldigt, at en redning fra Magnus Brandbyge tog den direkte vej ud i hænderne på en Fredericia-spiller, der i anden omgang oftest kunne sende bolden i mål. Derfor var det også modstanderholdet, der kunne gå til pause med en føring på 16-10.

Skive fH slog sig dog langt fra til tåls med stillingen i 2. halvleg og kæmpede for at komme tilbage i kampen igen. Tekniske fejl bliv minimeret, mens Fredericia blev presset godt i bund i defensiven. For at kunne finde målene måtte Fredericia oftest sende en syvende mand ind i angrebet for at komme forbi Tau og tropperne. For det blev en lige ved og næsten for Skive-mandskabet, der fik vist tilskuerne på lægterne, at her kan de godt blive siddende. Der er god håndbold i vente henover sæsonen. Og selvom det blev til et nederlag, så kan vi kun sige tak for en helt fantastisk kulisse til aftenens kamp.

Forude venter reaktioner fra Tobias Rasmussen, der ender som dagens topscorer med otte mål, og ikke mindst vores assistenttræner Peter Schilling, inden der lørdag venter endnu et opgør. Her er det Mors/Thy Håndbold og Bette Balkan der ligger hjemmebane til i 3. runde af HTH Herreligaen i Sparekassen Thy Arena kl. 15.30


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram