En overlegen præstation af damerne

Foto: BenjaminChristensenFoto

Lørdag den 9. november bød på en oplevelse af de store, hvor Skive fH inviterede til dobbeltbrag for første gang i lang tid. Hoppeborg og leg for de unge, og divisionshåndbold af begge køn for det håndboldglade skibonitiske publikum.

Bruno Hansen og Francesco Castaldos 3. division damer gik ind til opgøret med maksimumpoint efter seks spillerunder, mens gæsterne fra Mejdal-Halgård Håndbold indledte sæsonen som et etableret tophold med 4 sejre ud af 4, men sidenhen havde de inden Skive-mødet indkasseret 2 nederlag.

Hjemvendt til kamp var bagspiller Helene Haugsted efter en periode i USA, og glædeligt var det ligeså at se Jeanette K. Madsen tilbage efter en træls hovedskade hun pådrog i Oddense-kampen den 20. oktober. På tabskontoen var keeper Rikke Bæk desværre ikke at finde på holdkortet, men Birgitte Cederholm stod blændende i Skive-målet. Fra U19-pigerne var den unge Rikke Bak Christensen rykket op som back-up, og trods en afslutning direkte i hovedet, så kom hun i anden halvleg ind og tankede god selvtillid. Kvalitetsforskellen mellem de to hold var på dagen til at få øje på.

”I marken” strøede Rikke Vestergaard omkring sig med målgivende assists, og tilmed noterede hun sig selv for 7 fuldtræffere – vel og mærke i de indledende 30 minutter. Et kontraglad Skive-hold sikrede en pausestilling på 21-11, og spørgsmålet var ikke længere hvor sejren skulle placeres, men hvor stor den skulle blive.

Også Line Finderup og Jeanette Kjeldgaard Madsen var offensive lyspunkter, mens Rikke Holm ikke var bleg for at afslutte fra meget spidse vinkler, og vel sagtens kunne føle sig snydt for et par straffekast efter pausen. Trods klare opdækninger i feltet blev der dømt angrebsfejl et par gange, men med den store føring gjaldt det bare om at fokusere på den næste bold. En bedrift damerne klarede flot.

Fra modsatte fløj viste Fie Andersen hun for alvor er blevet en etableret seniorspiller, og hun sled sig igennem til flere scoringer, mens hun også defensivt gav prøver på hendes kompetencer. På stregen huserede Thilde Lind og Marie Beregaard, og kort og godt var der ros hele vejen rundt. Bænken blev brugt optimalt, og alle bidrog.

Overbevisende 35-22 endte forestillingen, og dermed kan vi fortsat se på en stilling med maksimumpoint efter syv spillerunder.

Skives damer spiller igen allerede nu på lørdag den 16. november, og her skal hjemmepublikummet forhåbentlig atter forkæles. Viborg HK 3 – anført af legenden Heidi Astrup – gæster Hal C klokken 14:45, og i den forbindelse håber vi igen at se en solid opbakning til de lokale piger – det fortjener de!


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram