En status fra Skive fH efter generalforsamlingen - stor sponsoropbakning i fH

Da Jesper Sørensen satte sig i direktørstolen tilbage i januar, var det stadig med håndboldskoene i hånden, når han mødte ind på kontoret. Corona var stadig et ord, vi brugte flere gange dagligt, og det var også corona, der satte en stopper for vores store Hancock-cup for andet år i træk.

Pandemien satte ikke bare sit præg på de tomme håndboldhaller, men også økonomien. Sidste regnskabsår sluttede for Skive fH også med et underskud, som bestyrelsen, omstændighederne taget i betragtning, er tilfredse med.
”Vi har stadig en god egenkapital, vi driver en sund og stærk håndboldklub, og økonomien er vores førsteprioritet. Jesper har forøget vores indtægter med 75 procent,” sagde bestyrelsesformand Judith Blach in absendia

For coronaen fik derimod ikke sat en stopper for en stor tilslutning fra både eksisterende og nye sponsorer, der stod klar til at bakke op om Skive fH, hvor Jesper Sørensen i sin tid i direktørstolen har øget klubbens indtægter med 75 procent. Flere sponsorer er også klar til at bakke yderligere op, og mange har lavet treårige sponsorkontrakter med Skive fH. De er sammen med Skive fH klar til at sætte egnen på landkortet med et solidt fundament at bygge videre på, sportsligt og kommercielt.

Her ”på den anden side” er det også helt fantastisk at kunne byde ind til håndbold på lægterne igen, både for tilskuere og vores sponsorer, der nu er tilbage i Interfjord Arena. Det giver en stemning, som vi har savnet helt frygtelig meget og nødigt vil undvære igen. Sæsonen er stadig ung, og vi ser frem til mange flere kampe i selskab med jer på lægterne.

Er du endnu mere interesseret i, hvad der sker i klubben, så kan du læse referat fra generalforsamlingen lige her.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram