En tidlig julegave til Skive-publikummet

Lørdag byder Skive fH ind til årets sidste duel i Interfjord Arena, hvor vi klokken 14:30 tager imod AJAX København. Efter det uafgjorte resultat imod IK Skovbakken, 29-29, er toppen i rækken blevet endnu bredere, og en sejr vil være af stor betydning, inden den efterfølgende weekends kamp på udebane imod Odder Håndbold.

Ligesom Skive har gæsterne i de seneste tre kampe en sejr, en uafgjort og et nederlag i bagagen. Rækken viser gang på gang, at det eneste vi kan være sikker på, er ikke at kunne være sikker på noget 😊.

Med lørdagens kamp ”vender” sæsonen ligeledes, og holdene skal dermed i gang med ”returkampene”. For Skives vedkommende blev det til et enkelt point i København i sæsonåbneren den 31. august, i en kamp vi ellers havde fint styr på Vesterbro-holdet langt hen ad vejen. AJAX er kommet bedre med som sæsonen er skredet frem, og sniger sig stille og roligt opad i rækken, hvor de lige nu indtager en syvendeplads – blot fem point efter Skive fH, der i skrivende stund deler andenpladsen i rækken med Otterup og HC Midtjylland.

Som det har kunnet læses i Skive Folkeblad, kan vi berette om nyt på spillerfronten. Tobias Svend Rasmussen er vendt tilbage i den lyseblå trøje, efter at han er stoppet i Mors/Thy, hvilket vi selv ser som en meget spændende forstærkning af truppen.

Vi håber at I kommer i hallen og bakker op om de lokale gutter, så vi i fællesskab kan sikre en sejr inden den står på udekamp og juleperiode.

Har du ikke allerede købt billet, kan du vælge din plads her på shop.skivefh.dk.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram