En træls mavepuster mod OHK

Fotograf: BenjaminChristensenFoto

Blot tre point er over sæsonens første 9 runder blevet sat til af vores 1. divisions herrer, og med en ny trup har det selvsagt avlet en masse tro på egne og holdkammeraternes evne. Inden den forgangne weekends runde indtog Arne Damgaard og Rasmus Hauges tropper en solid 2. plads med 3 point ned til nærmeste forfølgere – netop modstanderne fra Otterup HK og naboerne fra HC Midtjylland.

Forrige weekends spillerunde udløste en forløsende Skive-sejr på en svær udebane i Tønder, men samtidig måtte vi desværre konstatere Emil Grønbechs røde og efterfølgende blå kort blev fastholdt fra forbundets side. 2 spilledages karantæne sendte ham i skammekrogen mod først Otterup i den forgangne weekend, samt det kommende opgør mod FIF København nu på fredag. Det gav, og giver, for alvor en anledning til at stramme ballerne hos de resterende spillere i holdet.

Tilmed så vi Daniel Guldsmed måtte udgå under opvarmningen til weekendens opgør, og så var banen eller kridtet op.

Trods en lige begyndelse blev 4-4 til både 4-9 og 5-12 til udeholdet. Nordfynboerne ”plejer” ikke at få point i Skive, men denne eftermiddag kom de bragende med masser af spilglæde, mens de defensivt skabte alarmerende betingelser for et Skive-mandskab der havde svært ved at finde melodien.

Bare 7 hjemmescoringer blev det til, mens Otterup blev holdt nede på 14 fuldtræffere før pausen. De fleste vil her se hvilken ende af banen det kneb med at lykkes, og der blev gravet dybt i værktøjskassen for at komme med løsningsforslag, mens en velspillende Kristian Ruben Poulsen i gæsternes mål bestemt ikke delte gaver ud, og storspillende Andrea Pihl og Mats Krog holdt gryden i kog hos de velspillende gæster.

Med et par bærende profiler ude håber man altid at se andre stemple ind, men modsat Tønderkampen kneb det lørdag med bredden. Vi vil altid helst skrive de populære fraser som ”vi rykker sammen i bussen”, ”de resterende klemte ballerne sammen”, og ikke mindst ”at sammenholdet bar holdet frem”, men mod et hold som Otterup, der som de eneste i rækken har besejret TMS Ringsted, skal der noget særligt til.

Trods et klart bedre udtryk i de første 10 minutter af anden halvleg, hvor Mads Meldgaard var en stor del af et comeback under opsejling, kom hjemmeholdet ikke nærmere end de 14-18. En Skive-afbrænder blev resolut straffet, og så lå den i stedet for -3 i nettet til 14-19.

Vi skal evaluere og lære fra kampen, men på fredag er det igen to point der tæller. På hjemmebane tager vi imod FIF, som må siges at være i en klar stærkere udgave end sidst de var i 1. division. Vi skylder to point til en flot kulisse, og baseret på billetsalget bliver vi rigtig mange!

Landstrænerforedrag + næste hjemmekamp allerede fredag!

Har du endnu ikke købt din billet til fredagens kamp mod formstærke FIF, der i weekenden slog HC Midtjylland, så kan den sikres på shop.skivefh.dk.

Her har du også mulighed for at købe adgang til vores foredrag med herrelandsholdets træner Nikolaj Jacobsen incl. traktement og kampbillet senest onsdag klokken 12:00.

Husk at billetten til foredraget med Nikolaj Jacobsen er inklusiv drikkevarer og fem slags frankfurtere grillet på spyd med brød og alt i dyppelse inden kampen!


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram