En velspillet tidlig træningskamp

​​​​​​​Foran omtrent 100 mennesker åbnede Skive fH denne sæsons hjemmebane med den første træningskamp på eget halgulv. Modstanderen er ligeledes Odder Håndbold i den første betydende hjemmekamp, i anden spillerunde, og derfor var der ikke grund til at smide om sig med taktikken.

Når det var sagt, bød de to mandskaber hinanden flot op i IINTERFJORD Arena, og Arne Damgaard fik fordelt spilletiden. Som skrevet i dagspressen de senere dage, var hverken Oliver Norlyk eller Joshua Krohn Grace med, da førstnævnte er blevet tilbagekaldt til Aalborg Håndbold inden han nåede at komme i kamp, grundet Omar Ingi Magnusson er ude på ubestemt tid, og ”Josh” var særdeles uheldig ved en træning i sidste uge, og må derfor ligeledes forventes ude i en længere periode.

På banen var der ikke så meget opstart at spore, og venstresiden med Thomas Damgaard og Malte Justesen viste sig flot frem. Også Casper Dohn og Fredrik Langhoff viste at have bygget på til steppet op til 1. division, og på bænken var der gode inputs fra den nye trænerkonstellation.

Trods det smalle nederlag, behøvede man ikke a hænge med skuffen på vej hjem. Jo flere minutter, jo mere sammenspillet, og jo større kendskab til hinanden.

Der skal bygges videre i næste weekend, hvor de tre divisionsmandskaber, 1. og 2. div. herrer + 3. div. damer, samlet holder træningslejr i Skive. I den forbindelse vil der være en del træningskampe, hvilket vi vil skrive mere om.

Først kan vi dog fortælle førsteholdet spiller tordag i Vines Hallen (Nr. Søby) mod Skovbakken klokken 19:30, og lørdag i Hal C, Skive klokken 13:30 mod Lemvig-Thyborøn Håndbold. Som til alle træningskampe er der gratis entré.

Skive fH – Odder Håndbold: 23-24 (13-13)

Målscorer for Skive fH: Malte Justesen 4, Lasse Rask 3, Emil Grønbech 3, Rasmus Kier 3, Thomas Damgaard 3, Daniel Guldsmed 2, Christoffer Toft 1, Tobias Balsby 1, Moussa Dembele 1, Casper Dohn 1, Frederik Langhoff 1


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram