Et comeback, der aldrig nåede helt i mål

Vi har masser af dem i HTH Herreligaen, lokalopgør. Opgør, hvor man ved, stemningen i hallen er en helt anden. Opgør, hvor man aldrig helt kan være sikre på resultatet. Og det var netop, hvad dagens kamp mellem Mors/Thy og Skive fH var, et vaskeægte lokalopgør.

Kunne nyoprykkede lillebror, Skive fH, drille storebror og pokalvinder, Mors/Thy? Ja, langt hen ad vejen. viste det sig. For selvom Mors/Thy kom bedst fra start og kom foran, så blev det hurtigt lavet om til en Skive-føring, hvor specielt Malthe Justesen var skudfarlig fra fløjen. Og føringen fortsatte for Skive fH i hele første halvleg, hvor holdet fik sat hinanden godt op til gode chancer.

Presset for at udligne fra Mors/Thy var dog til stede, og som altid i Sparekassen Thy Arena, var der også stor opbakning fra lægterne. Bette Balkan gjorde hvad de kunne for at bakke hjemmeholdet op. Det tændte dog en ild i Skive fH, som fortsatte det velfungerende spil på banen, hvor også Benjamin Holm stemplede ind i kampen med flere flotte scoringer og aktioner.

Pauseføringen med et enkelt mål, blev dog hurtigt vekslet til en udligning i 2. halvleg af Mors/Thy, der startede med bolden. Rasmus Henriksen begyndte også at tage fra i Mors/Thy målet, som, godt krydret med et par udvisninger til Skive fH, satte et stop for Skive-føringen. Det var dog kun en kort mavepuster for Skive-mandskabet, der fortsatte med at kæmpe for reducering og udligningen, og det var tæt på, flere gange. I stedet blev det Mors/Thy, der fik sat den sidste scoring i mål til 31-28. Benjamin Holm bliver topscorer for Skive fH med 7 mål.

Forude venter et af de meget spændende opgør for Skive fH, når TMS Ringsted og Dalmose gæster Interfjord Arena lørdag d. 18. september kl. 13.00. Her har vi mulighed for at hente de første point på hjemmebane med hjælp fra dig på lægterne. Så få hentet din billet til et sindssygt spændende opgør lige her.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram