Et lokalbrag krydret med Bette Balkan venter i morgendagens opgør

Sæsonens første lokalopgør er, hvad der er på programmet for Skive fH-mandskabet i morgen, hvor Mors/Thy ligger gulv til 3. spillerunde i HTH Herreligaen. Mors/Thy har indtil nu haft fornøjelsen af to hold, som man normalt finder i toppen af ligaen; TTH Holstebro og Bjerringbro-Silkeborg, og har endnu ikke haft held med at sætte point på kontoen.

Modsat Mors/Thy, så har Skive fH indkasseret de to første point i Nordsjælland. Helt så godt gik det dog ikke i sæsonpremieren på hjemmebane, hvor Fredericia HK gæstede Interfjord Arena. Selvom det ikke blev til point, så er der stadig flere ting, som kan tages videre til morgendagens opgør, hvor der igen skal kæmpes for point, fortæller Peter Schilling.

”Mange af de ting vi havde talt om, lykkedes vi med, og jeg synes også vi udfordrede dem på noget taktisk i forhold til deres meget offensive forsvar, som vi fik presset længere tilbage. Vi vinder 2. halvleg med et mål, og det kan vi godt bruge til noget. De spiller syv mod seks i 50 minutter for at score mål på os. Det er de virkelig gode til og strukturerede i, så det er næsten en sejr i sig selv, at man kan få et hold son Fredericia HK til at spille så meget syv mod seks. Vi er ikke så langt fra, men det er brændte chancer og tekniske fejl, som koster i den lange ende og som vi skal minimere på.”

Peter Schilling, assistenttræner Skive fH

Selvom de to første kampe har været uden point for Mors/Thy, så er det et særdeles formstærkt hold, der venter skibonitterne i morgen. Specielt i kampen mod Bjerringbro-Silkeborg viste morsingboerne, at de virkelig kan bide fra sig, og kun et frikast med efterfølgende scoring efter tid kostede dem et point. Derudover skal vi ikke glemme, at med Mors/Thy følger også Bette Balkan. Et spændende møde ifølge Peter Schilling.

”En ting er Mors/Thy, men deres hjemmebane bliver spændende at prøve. Det er jo ikke engang top tre-holdene, der kan være sikre på at tage derop og få point. Så på den måde kan vi godt drømme om at skulle op og drille dem lidt på deres egen hjemmebane. Vi har et hold, der godt kan lide at spille i modvind. Det er fedt, når der er nogle, der buher og råber lidt af os. Så det bliver kun sjovt, men vi skal passe på, at det ikke bare bliver en ottende mand.”

Peter Schilling, assistenttræner Skive fH

Med Bette Balkan kommer vi heller ikke udenom vores egen hjemmebane, som i sæsonpremieren på hjemmebane leverede en helt fantastisk opbakning til Skive fH. Netop den opbakning beskriver Peter Schilling som helt uundværlig for holdet.

”Det er det, vi alle sammen spiller for. Det er for at give folk en god oplevelse og underholdning. De har fortjent at komme tilbage på lægterne efter en fantastisk opbakning til klubben. Det er en kæmpe fornøjelse, at de får mulighed for at være her igen, og vi så spiller håndboldliga og kan vise dem det bedste af det bedst.”

Peter Schilling, assistenttræner Skive fH

Selvom opbakningen ikke kunne have været bedre, så blev det desværre ikke til point på hjemmebane i Interfjord Arena. Tobias Rasmussen havde dog endnu engang ild i armen, satte otte mål i kassen og er på Rundens Hold for 2. spillerunde. I forsvaret er der dog blevet justeret en smule frem mod morgendagens opgør, fortæller Peter Schilling.

Vi skal have justeret på nogle defensive ting, så vi ikke lukker så mange mål så let ind. Men man kan jo ikke holde et hold, der spiller syv mod seks og syv mod fem, når de er i overtal, for at lave mål eller for at skabe chancer. Så skal vi bare have dem derhen, hvor vi kan acceptere, at de får nogle skud.”

Opgøret mod Mors/Thy fløjtes i gang i morgen kl. 15.30 og kan som altid følges på tophåndbold eller Skive fH´s instagram, hvor vi også opdaterer fra kampen.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram