Et nederlag mod oprykningsfavoritterne

En udekamp torsdag aften er ikke hverdagskost for 1. divisionshold, men det var alligevel tilfældet, da Skive fH tog en tur til det sjællandske.

Efter en lige start trak hjemmeholdet TMS Ringsted fra til stillingen 11-6, men et velfungerende forsvar bragte skibonitterne helt ind i opgøret.

”Jeg synes at vi lykkes rigtig godt med vores 5-1 forsvar i perioder, løber fint, men savner kynisme. Når det er sagt, så har vi svært ved at komme frem til oplagte chancer i 6-mod-6 spillet, og et offensivt TMS-forsvar bryder os. Der skal vi grave dybt i værktøjskassen, og får aldrig rigtig fundet den rette opskrift”, forklarer cheftræner Arne Damgaard.

Mads Meldgaard startede anden halvleg med flere flotte redninger, og det var med til at udligne Ringsted-føringen ved 15-15 i det 33. minut. Herefter var det dog TMS der kynisk sikrede tre scoringer på bolderobringer og klogt spil, hvorefter der ikke for alvor kom spænding ind i kampen.

”Vi kan tage en del kontramål med hjem, og kan konstatere TMS var bedre til at udnytte 7-mod-6 angrebsspillet. Vi har relativ træfsikre fløje, men falder lidt ned som anden halvleg skrider frem, så man kan sige, der er både skidt og kanel. Antallet af tekniske fejl efter pausen er for højt, hvilket efterlader noget at arbejde videre med inden næste fredags hjemmekamp mod HC Midtjylland”, beretter Damgaard.

Næste kamp er netop et lokalopgør mod Herningfolket fra HC Midtjylland. Vi håber at se mange i hallen – sponsorer, sæsonkortholder, frivillige, foreningsengagerede og andre håndboldglade skibonitter – så vi sammen kan lave en festlig kulisse.

TMS Ringsted – Skive fH: 32-25 (15-13)

Malte Justesen 5, Emil Grønbech 5, Thomas Damgaard 4 (2), Rasmus Kier 4, Nickolei Jensen 3, Daniel Guldsmed 2, Mads Lynggaard 2

Udvisninger: Lasse Rask 2 (2:46, 20:20), Nickolei Jensen 2 (13:10, 28:39)


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram