Et styk kogende Interfjord Arena, tak...

Da vi kendte kampprogrammet tilbage i sommeren 2020, bed mange omkring klubben mærke i andensidste spillerunde, hvor Skive fH og liganedrykkerne Nordsjælland Håndbold skulle mødes i Interfjord Arena.

Alle medlemmer, sponsorer, sæsonkortholdere, trænere og frivillige havde set frem til at runde en stor sæson af SAMMEN, men Corona-restriktionerne er desværre ude af vores hænder. Fredag aften bliver i hallen kun for holdene, pressen og nære tilknyttede, imens vi - naturligvis efter allerbedste evne - sørger for at livestreame opgøret her.

Skulle du have lyst til at støtte Skive fH og vores livesending - samt deltage i lodtrækningen om 500 kr. gavekort til Kvickly Skive - er du velkommen til at købe X antal støttebilletter af 40 kr. via MobilePay-nummeret 200888. Jo flere billetter I køber, jo større er jeres vinderchance, hvor præmien udtrækkes lørdag.

Vi kan puste liv i toppen

Vi formåede skulder ved skulder at hive en 1-måls-sejr på 33-34 over netop nordsjællænderne i Royal Stage i slutningen af november måned, men med udviklingen i torsdags står vi og kan overraske omverdenen ved at komme igen. Det kræver simplificeret en vaskeægte mandfolkeindsats over hele paletten, når der fløjtes til topkamp klokken 19:30.

Et spinkelt håb om førsteplads og direkte oprykning til ligaen eksisterer - så længe det er muligt - og matematikken er simpel: Det kræver sejr i topkampen mod Nordsjælland fredag aften, og så tager vi alt det andet herefter...

Vi skal fredag aften være det hårdtkæmpende, kyniske hjemmehold der slipper håndbremsen, sænker skuldrene, og tager mulighederne.

Ved sæsonstart var vi tippet til at slutte udenfor top 3-placeringerne - hvis bookmakernes spådomme skulle stå mål - men en god portion ungdommelig gå-på-mod, gode keeperpræstationer og fuld fart fremover sikrede top-3-pladsen tidligt, imens vi med 4 spillerunder tilbage sikrede minimum at ende som nummer 2.

Begge hold jagter hver deres mission fredag aften, hvor udeholdet kan rykke i ligaen ved sejr eller uafgjort, imens vi kan puste liv og udsætte spændingen til sidste spillerunde.

Sejlene er sat fra Limfjordens postnummer 7800...


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram