FANTASTISKE HANDLER, DER STØTTER KLUBBEN

Julen er lige om hjørnet og her kan du være heldig at finde fede produkter hos odendo, samtidig med at du støtter Skive fH!

Der udløber dagligt masser af auktioner indenfor bolig- & design og oplevelser, hvor man støtter klubben med 5% af salgsprisen. Odendo har også en nystartet Bolig- & design shop, hvor man ligeledes kan støtte med 5 %.

I skrivende stund er der 105 af Odendo´s brugere, som har valgt at støtte vores klub, som det formål de støtter fast på platformen.

Du kan besøge vores auktionsside her.

OM ODENDO
Odendo.dk er en auktionsplatform, hvor du kan gøre fantastiske handler på auktion og shop, og samtidig støtte et godt formål med 5 % af salgsprisen på de auktioner du vinder.

Odendo ejer og driver også livstilshoppen Tjarry.dk, der har et nøje udvalgt sortiment indenfor møbler, interiør og velvære – kort sagt alt til dig og din bolig. Tjarry.dk er en del af Odendo-familien og der tilsammen har indsamlet mere end 31.000.000 kr. til gode formål.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram