Flerårig forlængelse med Spar Nord

Sæsonafslutning betyder i håndboldforstand ofte kontraktudløb, og det har også gjort sig gældende for hovedsponsoraftalen med Spar Nord – en mangeårig samarbejdspartner for hele lokalidrætten, og sidenhen også diverse nationale eliteklubber.

Samarbejdet mellem Skive fH og Spar Nord, tidligere Sparbank Vest, startede tilbage i år 2005, og siden er meget vand løbet under broen. Vigtigheden af et sådant samarbejde har der aldrig hersket tvivl om hos Skive fH, og derfor kom det som en selvfølge at en forlængelse med Spar Nord - der over tid er blevet Danmarks 5. største bank -  har stået langt oppe på listen over samarbejdspartnere der skulle indgås nye aftaler med.

Vi kan i Skive fH på mange måder se os selv i Spar Nord, der er kendt som en resultatskabende bank, men uden at ville gå på kompromis med den nærværende personlige relation til kunden.

Bestyrelsesformand i Skive fH, Mogens Garder, udtaler således:

”Vi er ydmyge, og vi har brug for en hovedsponsor som Spar Nord for at drive en breddehåndboldforening af Skive fH’s størrelse, som samtidig har elitesatsning. Det betyder rigtig meget for os, for med et førsteholdssetup for herrerne i toppen af landets næstbedste række skulle man tro det sportslige fylder mest, men det er ikke tilfældet. Det er økonomien vi har fokus på, og det skal være fundamentet for alt vi laver. Er den ikke på plads, så bruger vi ledelsesmæssigt vores kræfter forkert, og det er ikke kun Spar Nord, men også alle vores øvrige sponsorer der er med til at sikre udvikling af foreningen. Vi er begunstiget med en masse stabile sponsorer, og de er der også i den grad - uanset hvad der møder os”.

Også Spar Nord var repræsenteret tirsdag aften, da håndbolden officielt gik på sommerferie i forbindelse med Santander Cup-herrekampen mellem Skive fH og TTH Holstebro.

”Vi har været med ombord hos Skive fH i 14 år, og vi vil fortsat være at finde. Vi ønsker at bakke op om et af byens flagskibe, og vi har været rigtig glade for aftalen. Der bliver ydet et stort arbejde - både på kontoret og fra spillerne - og det fortjener fortsat grobund”, fortæller Mogens Sørensen, der har sit virke som områdedirektør for Spar Nord, Skive.

Der er tale om et tre-årigt samarbejde imellem Skive fH og Spar Nord, og skulle du have lyst til at fejre det, da vil vi anbefale du sætter et møde op med Spar Nord påminklubminbank.sparnord.dk/skive.

Vælger du Skive fH som din klub i drop-down menuen, vil det samtidig betyde yderligere støtte fra Spar Nord til Skive fH økonomisk for dit valg, og for dig får du muligheden for en bank der sætter dig i førersædet.

Vi ser frem mod en spændende fremtid!


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram