Følg med hjemmefra søndag!

Søndag eftermiddag er vi igen i aktion på #VoresHjemmebane, hvor oprykkerne fra SUS Nyborg kommer på besøg i Interfjord Arena. En pointmæssig fornuftig start har resulteret i en status som ubesejret efter 5 runder med tre sejre og to uafgjorte, og den klare ambition er at udbygge.

Oprykkeholdene kommer af erfaring med en stor gejst i efteråret, og det er op til os selv at håndtere, med parathed og en god start på kampen. Af profiler kan nævnes gæsternes Niclas Thyssen, der også er den mest scorende – 16 mål er det blevet til, hvoraf de 7 er blevet sat ind på straffekast.

Søndagens opgør bliver afviklet i lidt specielle rammer, da der er truffet beslutning om ikke at lukke tilskuere ind, eftersom vi på Skive-egnen har set et højt incidenstal i nationalt regi i denne uge.

Sidder du og vil gerne følge med søndag eftermiddag, har vi glædelige nyheder. Vi har fået mulighed for at livestreame kampen fra klokken 15:00, og du vil kunne følge med på vores facebookside. Kampen vil efterfølgende blive slettet af hensyn til rettigheder.

Der er også mulighed for at følge Divisionsforeningens livescore her.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram