Formstærke Odder tager imod

Lørdag eftermiddag slutter Skive fH kampåret 2019, når vi klokken 15:30 møder Odder Håndbold på udebane.

De to hold spillede den vel nok mest målrige kamp i mange år i 1. division tidligere på sæsonen, da Arne Damgaards drenge besejrede Odder i Interfjord Arena med 38-37 tilbage i september måned. Knap så mange mål kunne man ønske sig i dag, set med et defensivt synspunkt, men målet om to point og en god afslutning er det altoverskyggende.

Thomas Damgaard mødes sin fætter, mens cheftræner Arne står overfor sønnike Mathias Damgaard, der er en af Odders profiler. På topscorerlisten er det dog en Nichlas Hald Christensen der med 82 scoringer i 14 kampe udmærker sig, mens også Rasmus Larsen har gang i en af sine bedre sæsoner. Mathias har nettet 72 gange i 14 optrædener, og er dermed den anden mest scorende spiller for østjyderne.

Efter en skidt indledning har Odder med tre sejre i træk tanket en del selvtillid, hvor de har besejret HC Odense, Tønder og Otterup. Der skal derfor en helstøbt indsats til at være med i kampen om de 2 point.

Tager du ikke til Spektrum Odder kan kampens udikling følges på tophaandbold.dk/sfh


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram