Frederik Sass fortsætter i klubben

Fløjspilleren Frederik Sass bliver en del af den Skive fH-trup, som efter sommerferien indtager landets bedste håndboldrække.

Parterne er blevet enige om en aftale, der gælder for den kommende sæson.

Og denne gang er der faktisk tale om en regulær kontrakt.

Frederik Sass skiftede fra Odder til Skive forud for oprykningssæsonen, men kom til på et tidspunkt, hvor fløjbudgettet var brugt op. Derfor måtte han spille gratis. Det var kun hans forsikring, klubben betalte for.

Men det kan altså tilsyneladende godt betale sig i det lange løb at stille sig til rådighed på den måde.

For nu er Sass blevet belønnet af klubben med udsigt til en fast månedlig håndboldindkomst samt spilletid på den øverste danske håndboldhylde.

- Han har investeret et år i at bevise, at han er god nok. Det har han gjort. Han er kommet med en god energi hver gang og har bidraget. Og så skal han selvfølgelig have en kontrakt. Han kom til på et tidspunkt, hvor han var den tredje venstrefløj. Vi sagde, at han godt måtte være med, men at vi ikke havde noget at tilbyde ham. Det accepterede han, og han har som sagt bevist sig, siger cheftræner Arne Damgaard.

På venstrefløjen skal Frederik Sass dele spilletiden med Malte Justesen.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram