Håndboldåret skudt i gang i Interfjord Arena, desværre uden point

Håndboldåret skudt i gang i Interfjord Arena, desværre uden point

Vi fik skudt håndboldåret 2022 godt og grundigt i gang i Interfjord Arena med masser af spændende håndbold. Desværre blev det ikke til de to point, som det længe, meget længe, lugtede af på hjemmebane.

For det var Skive fH, der var i teten og kom ud med masser af kampgejst og initiativ på banen. Frederik Sass fik sat kampens to første scoringer i mål, mens Brandbyge hurtigt lukkede af og viste, at han også var klar i målet. Angrebet flød, spillerne fandt hullerne og hurtigt var stillingen 4-1. Herefter blev det dog Mikkel Løvkvist i Bjerringbro-Silkeborg målet, der gjorde det svært for Skive-skytterne, og også viste niveau efter en januar måned uden ligahåndbold.

Hullerne fandt spillerne fra Skive fH dog hurtigt igen og scoringerne røg i mål. Brandbyge holdt det niveau, hev flere store redninger frem og det hjalp godt på målscoreren, hvor Skive fH langsomt byggede på føringen. Efter 20 minutters spilletid kaldte Bjerringbro-Silkeborg til timeout, et par fejlafleveringer og en udvisning gjorde dog, at Skive fH kunne gå til pause med en fin føring på 15-10, selv med et par brændte skud.

2. halvlegs første mål lod vente på sig, inden Bjerringbro-Silkeborg efter tre minutter fik smidt den ind bag Magnus Brandbyge. Endnu to minutter skulle der gå, før Søren Tau fik sendt bolden i BSH-målet. Jagten på mål blev gjort også sværere for Skive fH-mandskabet i 2. halvleg, for BSH arbejdede for en udligning og trådte offensivt frem på banen. Langsomt åd de sig længere og længere ind på Skive fH´s føring og med 15 minutter igen, kunne de sætte bolden i mål til 15-15.

Herefter blev det et kapløb mod uret, for begge hold kæmpede bravt for at få de eftertragtede point. Skive fH gik også i offensiven i forsøget på at presse Bjerringbro-Silkeborgs angreb og mandsopdækkede blandt andet Jacob Lassen, der havde særdeles godt gang i skudarmen.
I sidste ende blev det dog Bjerringbro-Silkeborg, der lykkedes bedst med præstationerne på banen og kunne hive de to point med hjem efter en sejr på 28-26.

Allerede fredag åbner vi igen dørene for god håndbold i Interfjord Arena. Her er det Ribe-Esbjerg HH, der gæster Skive-egnen til et spændende opgør, hvor vi får brug for jeres opbakning på lægterne. Billetterne til opgøret kan du hente lige her.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram