Hancock Cup 2020 aflyses

Udmelding fra Hancock Cup styregruppen:

Kære alle.

Med hensyn til vores deltageres sundhed, samt vores ubetingede ønske om at bakke op om at begrænse udbredelsen af COVID-19, er det nu besluttet Hancock Cup 2020 aflyses.

Vi har, som tidligere udmeldt, fulgt retningslinjerne tæt, og med respekt for planlægningen i de enkelte klubber har vi besluttet at tage den endegyldige afgørelse nu.

Vi er en turnering med en mangeårig tradition, og allerede ved tanken om at der i Skive ikke vil være Hancock Cup i påsken, får vi en klump i halsen. Når det er sagt, så er vi og hele verden i en ekstraordinær situation, og vi bliver nødt til at forholde os med den største respekt for myndighedernes udmeldinger i den aktuelle situation.

Alle indbetalinger lavet af de respektive hold vil blive refunderet. I den forbindelse bedes de forskellige klubledere henvende sig til post@hancockcup.dk med bankoplysninger.

Vi ser frem til at vende tilbage næste år, og vi håber oprigtigt I igen vil være at finde i Skive i påsken fra fredag d. 2. til søndag d. 4. april 2021. Vi håber på jeres respekt for denne beslutning.

Med venlig hilsen
Hancock Cup 2020

Viggo Villadsen
21683960

Erik Christensen
20338854


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram