Held og lykke fremover!

Sæsonafslutningsarrangementet ved hovedsponsor Spar Nord blev samtidig aftenen vi kunne tage afsked med dem, der i den kommende sæson skal have nye hjemmebaner. Vi fik på grund af den bratte afslutning ikke mulighed for at hylde dem i hallen, men vil her komme omkring dem hver især.

Vi ønsker god vind til de 8 spillere og assistenttræneren der efter denne sæson forlader Skive fH:

 1. Mads Meldgaard har i løbet af sine fire sæsoner været med til at give os mindeværdige oplevelser, og herfra skal der lyde en stor tak for tiden til ham!
 2. Rasmus Hauge, der op til denne sæson kom til som assistenttræner. Rasmus er vellidt, og han har været værdsat af klubben.
 3. Årets udvikling – Thomas Damgaard har vokset i sin rolle igennem sæsonen, og i den forbindelse sender vi ham også videre med en god portion rygvind efter en masse spilleminutter.
 4. Lasse Rask kom til klubben for 2 sæsoner siden fra Frederikshavn, og er en stille og rolig gut, der får gjort sine ting. Han er ikke den der råber højest, men en sindig og stabil vestjyde.
 5. Rasmus Kier – brillerede i forrige sæson som topscorer i 1. division herrer, og har generelt vist mange gode kvaliteter siden ankomsten fra Bjerringbro-Silkeborg i sommeren 2017.
 6. Christoffer Toft Sigh – den unge Skive-dreng skal efter denne sæson læse i Aarhus, og i den forbindelse starter også et nyt håndboldeventyr.
 7. Moussa Lihn Dembele kom til fra Aarhus Håndbold op til denne sæson, og har I glimt vist prøver på sine talenter på og udenfor banen – spørg bare vores frivillige om julefrokosten.
 8. Tobias Layland, der blev hentet ind fra HRH 74 Roslev op til denne sæson, men som desværre har døjet med skavanker. Tobias flytter ligeledes til Aarhus.
 9. På billedet ses bestyrelsesmedlem Rikke Vestergaard Jensen, men hende beholder vi heldigvis 😉… Til gengæld siger vi farvel til Frederik Langhoff-Olesen, der ikke kunne være til stede på sidstedagen.

Alle har fået en Skive fH-plakat med sig fra tiden i klubben, og kunne du tænke dig at købe en, er det muligt ved henvendelse på kontoret, eller direkte til Jonas Fangel på telefon 20478924. Prisen er 200 kr. stykket incl. ramme.

Tak til jer alle for jeres præg, og vi håber vores veje krydses igen – på den ene eller anden måde! 😊


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram