HTH Skive er med på holdet som sølvsponsor hos Skive fH de kommende tre sæsoner

Skive fH kan med glæde byde endnu en ”spiller” velkommen på holdet, HTH Skive. HTH Skive indtræder i sponsorkredsen som sølvsponsor på en 3-årig aftale. Det er et samarbejde som både Skive fH og ikke mindst HTH Skive ser frem til, fortæller Allan Søe, indehaver af forretningen på beliggende på Elskjærbakken.
”Vi glæder os til at støtte Skive fH i HTH Herreligaen og håber at møde masser af både eksisterende og kommende kunder samt samarbejdspartnere i hallen i løbet af de næste sæsoner. Samtidig bakker vi op om Skive fH´s etablering i HTH Herreligaen og håber, at rigtig mange vil gøre det samme.”

For Skive fH er det vigtigt at være lokal forankret med et godt samarbejde og netværk til egnen. Derfor er vi, der har håndbolden i hånden, også rigtig glade for at byde velkommen til HTH Skive, der altid står klar med til at hjælpe der, hvor tingene, ligesom på banen, skal være helt top: Køkken, bad og garderobe.

Og det er bestemt noget som de kan hjælpe med hos HTH Skive. Her har de leveret alt fra et enkelt klædeskab til 500 komplette lejligheder. Hos afdelingen på Elskjærbakken finder du også HTH GO, hvor du kan afhente et køkken direkte på lageret i Skive og med det samme være i gang med at opfylde køkkendrømmen.

”Vi vil meget gerne byde kunder velkommen i butikken til en kop kaffe, hvor vi kan hjælpe med det meste. Intet er for småt, intet er for stort. Hos os på Elskjærbakken har vi også HTH GO, hvor du kan afhente saml-selv skabe både til privat og erhverv. På den måde kan vi levere et drømmekøkken næsten fra dag til dag.”

Så står du og mangler enten et nyt køkken, garderobe eller bad, så læg vejen forbi Allan og butikken på Elskjærbakken, hvor de står klar til at hjælpe dig med din drøm.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram