Imødeset topbrag i 1. division fredag aften

Vi kan hurtigt konstatere, at den første tredjedel af sæsonen har været ganske acceptabel.

9 kampe har resulteret i 7 sejre, og derudover har vi spillet uafgjort i de 2 øvrige - et pointudbytte på 16 af 18 mulige. Spillemæssigt har der et godt stykke hen ad vejen været hvad vi kunne ønske os, men samtidig har vi også siddet med en lidt uforløst følelse, for vi er bevidste om vores topniveau.

Ærgerrigheden og sulten til at bygge på skal altid være der, og den må vi ikke slække på, hvis drømmen om en plads i top-3 skal realiseres.

Med 2 point op til hidtil suveræne Nordsjælland på førstepladsen er der ikke tvivl: Vi tager over Storebælt med ambitioner om at kunne drille dem. Skuldrene kan vi sænke et my, for NH har været markante i deres udtryk, og et nederlag vil ikke være sæsonødelæggende – det er en af de få kampe over sæsonen vi ikke er favoritter, og hvor vi skal påtage os rollen positivt.

Vi ved hvilke kvalitetsspillere Nordsjælland besidder, samt cheftræner Simon Dahl og staben omkring.

Spillere som Mathias Møller, Carl-Emil Haunstrup, Kasper Kisum, Tobias Jørgensen, Nichlas Hald og Anders Agger er velkendte profiler i rækken, og noget nær sæsonens bedste præstation skal leveres, hvis det skal blive til point i Hillerød.

Der er kampstart klokken 19:30 i Royal Stage, Hillerød, og Skive Folkeblad vil være til stede med liveblog i Hillerød. Link til denne bliver delt på vores Facebook-side inden startfløjt.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram