"Josh" skifter klub efter sæsonen

Igennem de seneste tre sæsoner har Joshua spillet i den blå Skive-trøje, efter han i sommeren 2018 skiftede fra Frederikshavn fI Håndbold, der nu en del af håndboldfællesskabet Elitesport Vendsyssel.

Til sommer udløber kontrakten, og det betyder han står overfor en ny udfordring. Joshua Krohn Grace har fået muligheden i udlandet, og rykker afsted med familien.

Vi ønsker vores venstrehåndet irske landsholdsspiller held og lykke, og siger mange tak for oplevelserne han - indtil videre - har givet, efter hans tilbagevenden fra en træls og langvarig skade. Senest har han opnået en stor del spilletid med Emil Grønbech langtidsskadet.

Joshua har været glad for tiden i Skive, og håber inderligt at sæsonen kan byde på den perfekte afslutning:

"Jeg har været rigtig glad for min tid i Skive, og det var helt klart det rigtige valg for mig at tage hertil for snart tre år siden. Jeg har udviklet mig som spiller, og det har været fedt at være med i toppen af 1. division. Jeg kommer helt sikkert til at savne trænere, alle gutterne og de mennesker omkring holdet. Inden jeg drager mod nye udfordringer, vil jeg gøre alt, for at vi kan få den oprykning til ligaen. Det synes jeg, at holdet og klubben har fortjent".


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram