Jyske Bank med på holdet i Skive fH i de næste tre sæsoner

Efter håndboldskoene blev lagt på hylden og direktørhatten kom på, har Jesper Sørensen haft godt og grundigt travlt - og med stor succes. Mange flere sponsorer er blevet en del af Skive fH, heriblandt Jyske Bank, der indtræder i vores sponsorkreds på en 3-årig aftale.

Skive fH er rigtig glad for samarbejdet med Jyske Bank, der har en stærk lokal afdeling i en af landets største banker. I Skive står banken stærkt med et helt hold af lokale medarbejdere, som alle understøtter udviklingen af byen og egnen i såvel banken som i fritiden. Endvidere har banken en aktiv erhvervsafdeling, som arbejder sammen med de lokale virksomheder ved at udfordre vanetænkning og lave værdiskabende løsninger.

Også hos Jyske Bank er man godt tilfreds med det nye samarbejde. Jyske Bank har ønsket et stort tillykke med oprykningen og tegner et sølvsponsorat. Dermed er Jyske Bank med til at støtte klubbens entré i landets bedste håndboldrække med et 3-årigt sponsorat, hvor Jyske Bank tager kampen sammen med Skive fH om en permanent positionering i HTH Herreligaen.

”Vi er rigtig glade for at være med på sponsorholdet i Skive fH, hvor vi oplever en stor lokal gejst og kampånd omkring fremtiden for klubben - det vil vi gerne være en del af. Vi ønsker samtidig at slå fast, at Jyske Bank ser Skive som et spændende markedsområde, hvor vi oplever en positiv fremgang med både eksisterende og nye kunder.”

Afdelingsdirektør privat Chris Lundquist og afdelingsdirektør erhverv Esben Lange

For at skubbe godt gang i sponsoratet har vi sammen med Jyske Bank sat gang i en konkurrence på facebook om et gavekort på 1000 kr. til A Hereford Beefstouw, Rosenhøj - så smut forbi facebook og vær med i konkurrencen. Vi trækker en vinder tirsdag d. 31 august.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram