Kamp 2 står for døren

Foto: BenjaminChristensenFoto

Det er ingen hemmelighed vi var særdeles glade for udviklingen i kamp 1 af oprykningsserien mod AJAX København, hvor det endte ud i en sejr på 35-24, og vi dermed spillede serveretten for en oprykningsplads på egne hænder forud for kamp 2. Vi havde en målmand der stod i særklasse bag et solidt forsvar, og i angrebet var der et solidt flow og god indstilling, hvilket vi håber en er bølge der fortsætter med uformindsket styrke på Vesterbro lørdag klokken 14:30.

Regnestykket hedder, at vi med en sejr eller uafgjort kan sikre Skive fH oprykning til HTH Herreligaen 2021/2022, imens et nederlag lørdag vil bringe os i en afgørende kamp 3 på hjemmebane i Skive nu på onsdag.

Al snak om kamp 3 er dog forstummet internt, for vores ambition er at gå til Bavnehøj Arena og spille efter en sejr lørdag.

”Vi kommer med stor ydmyghed til returkampen i København, og det er netop dén der har båret os til positionen i løbet af sæsonen, som Daniel også umiddelbart efter kamp 1 fortalte. Vi skal møde et AJAX København der har rundbarberet en notorisk stærk oprykker i form af Nordsjælland Håndbold i netop deres hal, så vi skal præstere stort over hele linjen, hvis det skal blive til en sejr lørdag”, fortæller Skive fH direktør Jesper Sørensen, der også selv vil være i målet lørdag eftermiddag.

Der er ikke givet lov til at lukke tilskuere i hallerne fra regeringens side, og det betyder kun trupperne, bestyrelser og øvrige med tilknytning til holdene må komme i hallerne. En speciel situation for så store kampe, men det er præcis samme vilkår som vi har spillet under hele foråret.

Hjemmeholdet livestreamer kampen på deres Facebookside her. Vi deler også liveudsendelsen på vores egen Facebookprofil, når de går on-air.

Til kamp for Skive! #SkivefHpåtur #AJXSfH


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram