Kan den gode stime fortsætte?

Ikke siden den 12. september har Arne Damgaards 1. divisionstropper forladt halgulvene uden 2 point som følge, og ambitionen ude imod TM Tønder søndag eftermiddag klokken 16:00 er naturligvis også at spille med om sejren.

Vi er 8 kampe henne i det 26 runder lange grundspil, og derfor kan man så småt begynde at lave et par pejlemærker. Et uafgjorte resultat ude mod AJAX København, og nederlag til TMS Ringsted, er de hidtil eneste pointtab for vores hold, og det betyder vi lige nu indtager andenpladsen i rækken med 13 point.

Tønder-holdet har ikke haft den sæsonåbning der var håbet, og efter 8. spillerunde er sydjyderne nummer 6 i tabellen. Før sæsonen var holdet spået i toppen af rækken, og man skal ikke lade sig snyde af tabellen. Nederlag til TMS Ringsted, HC Midtjylland og Otterup HK kan ramme ethvert 1. divisionsmandskab på dage spillets facetter ikke går op i en højere enhed, mens hjemmenederlaget på 28-29 til Roskilde Håndbold er et resultat der sikkert endnu ærgrer vores rækkekollegaer ekstra meget.

Spillere som Felix Kasch, Ulrik Nøddesbo-Eggert, Jimmi Elmgaard og Christian Trans er langt fra ukendt territorie for Skive-truppen, og derfor er muligheden for sejr til fulde betinget af indstillingen på dagen. Vi spillede senest mod Tønder netop på udebane i grænselandet, og dengang i marts ramte vi kampen i et hvis bagparti, hvilket resulterede i en sejr på 25-32.

Vi ved at Tønder er et svært sted at komme, så succeskriteriet er langt fra at skulle vinde markant, men i sidste ende at kunne tage de to point med hjem.

Om det lykkes, kan du følge med i på tophaandbold.dk/sfh nu på søndag klokken 16:00, hvis ikke du skal have handlet julesnolder kombineret med en spændende håndboldkamp i Tønder Sport og FritidsCenter.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram