Kan Skive fH stjæle de første point fra ubesejrede GOG?

HTH Herreligaen har været fyldt af overraskelser i år, en knap så stor overraskelse finder vi i den anden ende af Skive fH, hvor GOG har lagt sig i top. Som det eneste hold er de stadig ubesejrede i denne sæson. Og der venter en stor opgave for Skive fH, når de gule lyn gæster Interfjord Arena i morgen, lyder det fra cheftræner Arne Damgaard.
” Vi skal møde et rigtig godt hold fra GOG, og absolut det bedste kontrahold i Danmark. De scorer et hav af mål på kontra og løber rigtig stærkt. De dækker rigtig godt op, og det er tydeligt at se, at de har stået sammen i mange minutter. GOG er et forsvarshold på niveau med Aalborg, så vi har en god fornemmelse af, hvad vi er oppe imod.”

Som ligaen i år også har vist, så er det, at intet er umuligt, og overraskelser kan komme ud af det blå. Skive fH kan være det hold, der skal give GOG, det første nederlag, men der bliver hård kamp om pointene. Hvad vi i Skive skal håbe på er, at det pressede kampprogram for GOG, der også spiller europæisk, gør kampen i Skive knap så spændende, siger Arne Damgaard.
”Det, vi skal ramme, er, at de ikke er på 100 procent. En fredag aften i Skive, hvor de midt i ugen har spillet europæisk og selv har et kampprogram med de store hold i ligaen. Derfor skal vi satse på, at vores kamp ikke er så interessant, det er vores chance, at de undervurderer os. For os bliver det igen en kamp, hvor vi kan gå ind og spille frit og glæde os til at, vi skal møde nogle rigtig gode håndboldspillere.”

Kampen mod GOG sætter også punktum for første runde af grundspillet i HTH Herreligaen. Her er det for Skive fH´s vedkommende blevet til otte point. Og selvom Skive fH er oprykkerhold, så er Arne Damgaard ærgerlig over, at det ikke er blevet til flere point til Skive fH. For Skive glæder han sig dog over, at man kan byde hold som GOG og Aalborg indenfor i Interfjord Arena.
”Det er sidste kamp i første runde af HTH Herreligaen, så for os gælder det også om at se, hvor langt vi er kommet. Derudover er det en rigtig fin kamp for håndbolden i Skive at kunne se Danmarks bedste kontrahold, et hold, som vi selvfølgelig også jagter point imod.”

Kampen mod GOG fløjtes i gang kl. 19.30 i Interfjord Arena. Du kan stadig nå at få fingrene i en billet lige her.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram