Kan Tau og tropperne hive to point hjem i Interfjord Arena

Kan Tau og tropperne stoppe Stoklunds skudarm og smutte forbi Tellerup i målet i den anden ende? Det er hvad morgendagens kamp handler om. To point er nemlig på spil i 2. spillerunde af HTH Herreligaen hvor Fredericia HK gæster Interfjord Arena i hvad der lige nu er en topduel i ligaen.

For begge hold kommer til opgøret med en sejr efter første runde. For Skive fH vedkommende senest i fredags, hvor vi hev to point med hjem fra oprykkerduellen på Nordsjælland. Tobias Svend Rasmussen lagde stærkt fra land og endte som opgørets topscorer med ni scoringer - flere skud sat sikkert i mål på ellers meget nervepirrende tidspunkter. Søren Tau fik også dirigeret forsvaret godt rundt, så Nordsjælland kom til ganske få chancer i en lang periode, og gav Brandbyge i målet gode arbejdsbetingelser. Rigtig fine takter fra holdet i en rigtig fredagsgyser, hvor der ikke var mange begyndernerver at spore.

Med et blik på Fredericia HK´s første opgør, så kunne noget tyde på, at der i morgen kan udvikle sig en duel mellem målmændene. For også Fredericia HK´s Emil Tellerup viste i deres første kamp, at bestemt ikke er blevet kold i målet hen over sommeren. I deres første kamp mod Bjerringbro-Silkeborg Håndbold plukkede Tellerup skuddene på stregen, som det passede ham, og endte i opgøret med en redningsprocent på 43,8 procent. Derudover skal vi også have et godt øje på Kristian Stoklund, der også er tilbage på holdet efter en skade i foråret, som han er kommet sig ganske fint over. Han viste, at målene helt sikkert stadig kan komme fra hans hånd og endte i første kamp med topscorertitlen for ni scoringer.

Den velkendte fanklub fra Fredericia, HK Ultras, har også meldt deres ankomst til kampen i morgen. Vi håber derfor at se rigtig mange blå på lægterne, så Fredericia HK kan få kamp til stregen både på og udenfor banen.

Køb din billet til opgøret lige her.

Kampstart i Interfjord Arena kl. 20.00!


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram