Karin Have bliver ny dametræner i Skive fH

Det er fra klubben en stor appelsin i turbanen, at vi har fundet en ny førstehold-dametræner for de kommende 3 sæsoner. Vi har ikke fingre at sætte på nuværende dametræner Bruno Trier Hansens store indsats for Skive fH, der er strøget igennem rækkerne med 3 oprykninger for førsteholddamer i de sidste 2 sæsoner, men ønsker med tilknytningen af Karin Have at bygge lag på dameprojektet, samt tilføje frisk energi og træningsindspark.

Fra Skive fH’s side går i første omgang den største tak for indsatsen omkring damerne til Bruno, og vi håber så sandelig at lande hinanden for et videre samarbejde.

Ny cheftræner for Skive fH’s aktuelle 2. division damehold bliver Karin Have på 41 år, der til daglig bor i Viborg med Lars og deres 2 sønner på 9 og 13 år. Hun arbejder som underviser på friskolen Hald Ege i Viborg, hvor hun har ansvaret for skolens håndboldlinje.

”Vi har igennem den sidste tid haft rigtig gode samtaler med Karin, som vi også har oplevet til fællestræningerne vi har haft med SIK Søndermarken, samt fulgt hende på modstanderens trænerbænk. Karin står for en stribe gode værdier indenfor udvikling og motivation, og vi ser frem til at fortsætte den spændende kurs damerne har sat, hvor vi skal slå fodfæste som et solidt divisionstilbud for unge talenter og rutinerede kræfter, og hele tiden lægge lag på projektet. Karin kommer med et spændende CV, hvor hun både har draget mange erfaringer som spiller og træner”, forklarer Jonas Fangel, der er ansat i Skive fH, samt en del af seniorudvalget i klubben.

Karin  kommer med en meget imponerende række af resultater fra hendes trænergerning i SIK, hvor hun de seneste 10 år har udviklet damehåndbolden, samt været en stor del af den medlemstilgang de har oplevet ved hendes enorme engagement og fokus på det hele menneske samtidig med ambitiøse mål med sporten.

Hun har i sine ungdomsår spillet håndbold i Mønsted/Sparkær, Holstebro, Skive og sidst Søndermarken, hvor hun sluttede den aktive karriere på 1. divisions niveau. Karriere stoppet skyldes en dårlig ryg der tvang hende til beslutningen – men glæden til sporten samt lysten til håndbolden og det at udvikle sig selv og de mennesker hun arbejder med var intakt, så hun begyndte divisionstræner uddannelsen for at dygtiggøre sig til sin nye måde at være aktiv i håndboldverdenen.

”Udstrålingen og glæden i en spiller er kernen for mig, siger Karin – og det er efter min overbevisning det bedste grundlag for udvikling og evnen til at flytte en spiller til at blive hele mennesker i sporten og samtidig nå deres mål.”

”Jeg glæder mig sindssyg meget til at blive en del af Skive fH og af projektet, hvor vi sammen får skabt en kultur både unge og gamle spillere vælger til – og et fællesskab alle har lyst til at være en del af samtidig med de sportslige ambitioner er i top”. 


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram