”Kø forude”

Tabellen i 1. divisions top fem ligner med 8 runder tilbage Køge Bugt-motorvejen på en fredag eftermiddag, hvis vi lige ser bort fra TMS Ringsted, der synes at være stukket afsted. Med fire hold indenfor tre points rækkevidde er der trafik omkring play-off pladserne til ligaen, men det kan vi være bedøvende ligeglade med, hvis hver og en ikke har fokus på den kommende opgave.

Lørdag møder vi på udebane Roskilde Håndbold, og det er et oprykkerhold der vil gå efter sæsonens bedste resultat med point imod Skive fH. Vi skal tilbage på sejrssporet, og efter pointtab mod HC Midtjylland og HEI Skæring skal der blod på knæene, og vi tager gerne et par blå mærker med, hvis det skal blive til en sejr.

Det kræver at alle stempler ind på kampen med rigelig blæksværte, og at vi fra start sætter os på opgaven. Roskilde spiller i deres gode perioder rigtig fin håndbold, og det kan de skibonitter der var til Stoholms skæbnekamp sidste sæson bekræfte.

Om det bliver en sejr får vi svar på lørdag klokken 17:00, hvor der fløjtes op i Viby Sjælland Idrætscenter, Lindevej 32, 4130 Viby Sjælland. Tager du ikke turen, kan kampen følges på Divisionsforeningens livescore


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram