Ligaholdet var for stor en mundfuld

Jeppe Kjærulff, Tobias Rasmussen, Rasmus Hansen, Nicklas Graugaard, Tobias Jørgensen og Nikolaj Søndergaard spillede tirsdag aften den sidste kamp i blåt, da Skive fH bød naboeren fra Holstebro til pokalbold i 6. runde af Santander Cuppen. Også på trænerfronten blev der taget afsked, eftersom Ole Bitsch efter tre år som cheftræner stopper i klubben, og ligeledes med assistenttræner Simon Olsen, der næste sæson er i spidsen for EH Aalborgs ligadamer.

På forhånd var procenterne på en Skive-sejr vel nok til at veksle en 10-krone til 1000 kroner i gevinst, men udover føringer på 1-0, 2-1 og 3-2 var der ikke efterladt spænding til de fremmødte. Det var tydeligt gæsterne fra TTH Holstebro var i kampform, og med automatpiloten slået til bragte de sig hurtigt markant foran.

I særdeleshed TTH-topscoreren Magnus Bramming var god til at udnytte brændte Skive-chancer, hvorfor han hurtigt tegnede sig for 5 scoringer, og en TTH-føring på 5-10 efter bare 13 minutters spil.

Mere positivt var det at resten af halvlegen blot bød på seks TTH-scoringer, mens Skive fik nettet yderligere tre gange – heriblandt Tobias ”Svend” Rasmussen med et dommedagshug i absolut sidste sekund, hvilket sikrede pausestillingen 8-16.

638 tilskuere havde fundet vejen ind i Interfjord Arena en tirsdag aften, hvilket må siges at være flot til en sommerkamp en glohed juni-aften. De kunne se Lasse Rask præstere rigtig flot, og to scoringer fra hans hænder sendte Skive indenfor ti-måls afstand. Spændingen var ikke vild, men det var et Skive-hold der præsterede ok taget i betragtning af de to måneder uden en afgørende håndboldkamp.

Kampens resultat vidende om svære betingelser, og når Sebastian Frandsen spiller sig op i TTH-målet, var der aldrig for alvor tvivl om facittet. Skive kunne dog være sig selv bekendt med et 10-måls nederlag, og nu skal den fysiske træning startes frem imod den kommende sæson, så vi kan stå skarpt til sæsonstart på udebane imod Ajax København den 31. august klokken 14:00 i Bavnehøj Arena.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram